התייעצות איך הכי כדאי לארגן ולשמור ספר מתכונים לאורך זמן?

• הוסף לסימניות
יש לי המון מתכונים שהצטברו במשך השנים ואני רוצה סוף־סוף לעשות מהם חוברת / ספר מסודר. אשמח לשמוע מנסיונכם: באיזה פורמט הכי נוח להשתמש (קלסר, מחברת, קובץ דיגיטלי, ספר מודפס), איך אתם שומרים על זה שיהיה שימושי ונוח לאורך זמן, ואילו טיפים יש לכם לסידור, חלוקה לקטגוריות ועדכון מתכונים.

• הוסף לסימניות
לדעתי בקלסר עם נילוניות, כל פעם שאופים מוציאים את הנילונית המתאימה ובסיום האפיה מחזירים, וגם אם זה מתלכלך אפשר לנקות.
הפרדה עם חוצצים.

• הוסף לסימניות
לדעתי בקלסר עם נילוניות, כל פעם שאופים מוציאים את הנילונית המתאימה ובסיום האפיה מחזירים, וגם אם זה מתלכלך אפשר לנקות.
הפרדה עם חוצצים.
גם אני ממליצה על הצורה הזו
רק שאני לא מוציאה את המתכון מהקלסר
שמה את הקלסר לידי שאני אופה

• הוסף לסימניות
במחשב.

ואם יש לך מדפסת נגישה אפשר להדפיס כל פעם שצריך מתכון בודד ולזרוק.

בשנים האחרונות בכל פעם שאני לוקחת מתכן מהקופסה המסורבלת שלי אני מעתיקה אותו 2-3 דקות למחשב, שומרת בקובץ עם שם ברור ולאט לאט אני צוברת לי את כל המתכונים במחשב.

• הוסף לסימניות
כלי חמוד ושימושי:
תעלו מתכון ל:https://notebooklm.google.com/
תלחצו על אינפוגרפקיה והוא יעשה לכם א המתכון בצורה גרפית ויפה (לבדוק אחרי זה שבאמת הוא עשה הכל מדויק, לפעמים הוא מפשל קצת. אם יש פשלות ללחוץ שוב שיצור אנפוגרפיק חדשה).
דוגמא למה שהוא עושה:
unnamed (2).png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה