כללי איך הכרטיס?

• הוסף לסימניות
מוחי הקודח עובד שעות נוספות. זה קשה כשזה כרטיס לעצמך, הלקוח אף פעם לא מרוצה..
(את הקודמים פסלתי אחרי ההערות הבונות של החברה כאן. ואל דאגה עשיתי הכל לפני פסח...)
את הכחול אני אישית יותר אוהב. הוא גם יותר משדר את מה שאני באמת. אבל יש לי צד שהאדום וצהוב יותר זכיר דווקא בגלל שהוא שונה ומרגיז.

קבצים מצורפים

• כרטיס צד שני שונה תצוגה.png
    KB 66.2 · צפיות: 12
  • כרטיס שונה תצוגה.png
    KB 30 · צפיות: 12
  • כרטיס יוקרתי בכחול וסגול צד קדמי תצוגה.png
    KB 170.7 · צפיות: 13
  • כרטיס יוקרתי אחורי לבן לסגול תצוגה.png
    KB 37.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הכרטיס ביקור מסמל את מה שאתה.
תחשוב טוב טוב איזה רושם אתה רוצה להשאיר, מי אתה, למה דווקא להוציא עליך את הכסף, תמחיש במילים או בויזואל, אבל לא סתם תווים צבע וזהו...

• הוסף לסימניות
הכחול יפה וברמה הרבה יותר גבוהה מכל מה שהעלת עד לעכשיו.
הלבן לא הבנתי אם הוא הצד השני או לא צריך להגביר קונטרס שמה הכל נבלע

• הוסף לסימניות
הלבן הוא הצד השני של הכחול

• הוסף לסימניות
נו, אתה רואה? כשאתה רוצה אתה יכול :)
הכחול הרבה יותר טוב מכל מה שהעלית לכאן בעבר.

• הוסף לסימניות
הצד הכחול נראה טיפה ריקני!
הצד השני נראה יותר טוב!
רק שהפונט של אצלכם בשמחות קצת יותר מדי שובב!
חג שמח!!!

• הוסף לסימניות
כן, בהחלט יפה.

רק להחליף את הפונט של אצלכם בשמחות.

בהצלחה.
חג שמח...

• הוסף לסימניות
בס"ד
טוב. אני חושבת אחרת לגמרי. לעניות דעתי האדום נראה של "הביוקר" הפסים למטה מזכירים רחבת ריקודים, תו או שניים ובול - קלעת למה שאני חושבת שיכול להתאים.. אבל כל אחד והרקע שלו, ודעתו וההשפעות של הסביבה ממנה הוא בא.

• הוסף לסימניות
ואני חושבת שהבסיס של העיצוב שיש לך מתחת לניק- יותר מקצועי ומתאים לכרטיס ביקור.

• הוסף לסימניות
כמובן הכחול

• הוסף לסימניות
אולי תנסה לשלב אדום בכרטיס הכחול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה