כללי איך הלוגו הזה?

• הוסף לסימניות
עיצבו לנו את הלוגו הזה לפני כמה שנים ואין לי מושג למה אני לא אוהבת אותו. אני מתלבטת אם להחליף אותו.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 87.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא, לא! אל תחליפי!
עוד לא ראיתי שלמישהו יש תכשיט זהב ביד והוא רוצה לזרוק אותו לים....

• הוסף לסימניות
אוהב, אתה פוחד שאתה תצטרך לבנות אותו? או לפחות לדאוג לכל האלמנטים?...

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד, וגם מקצועי!

• הוסף לסימניות
הוא מאוד יפה ומקור, חבל לשנות

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה חוץ מזה שהעיגול לא ישר וכן מאחורי הבנין הייתי משנה לצבע אחר שיבליט אותו...

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה ומיוחד!

• הוסף לסימניות
הלוגו מאד מיוחד. למה סתם לזרוק אותו?
קיבלת סקיצה של לוגו שיותר מוצאת חן בעיניך? אם לא אז חבל...

• הוסף לסימניות
אם יש לך הרגשה כזו לגבי הלוגו, אפשר לנסות לרענן אותו ע"י מה שנקרא "מתיחת פנים", או לפחות שינויים אחדים,
למשל- אולי במקום החום באמצע העיגול אפשר לעשות צבע תכלת במעבר צבעים, ואת החלק החום שעליו יש את הכיתוב, לעשות בחום כהה יותר (מה שמפריע לקריאות הכתב זה ההילה הפנימית שלדעתי כדאי להכהות את הצבע שם) ואז הכיתוב יבלוט יותר.
כמו"כ לגבי העיגול- שיהיה עגול. ואפשר לעשות עוד קו מתאר חיצוני קצבע חום כהה ותר ממה שיהיה באמצע.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש בעיה בלוגואים מהסוג הזה והיא:
שאין בו משהו שהוא שייך למוסד שאותו הוא מייצג
זאת אומרת אם נקח את הישיבה יחוה דעת נכניס בפנים זה גם יתאים וכל ישיבה או מוסד אחר יוכלו להתהדר
צורניות הלוגו בהחלט לא מבדלים את המוסד מכל שאר הסביבה

• הוסף לסימניות
אני בטוח ששילמו למעצב הלוגו בדיוק כדי להוציא תוצאה אופטימלית כזו בתשלום שקיבל.... וד"ל.

• הוסף לסימניות
לוגו? איפה?

• הוסף לסימניות
שיייע תזהר שלא יעופו ניצוצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה