עזרה איך הלימודים (עיצוב גרפי בפרוג) מתבצעים? פרונטלי? אונליין?

• הוסף לסימניות
פרונטלי? אונליין?
תודה!

• הוסף לסימניות
הרוב בזום
יש כמה מפגשים פרונטליים וכן הגשות זה בפרונטלי.

• הוסף לסימניות
רגע,
אני מדברת עם מישהו שלמד\לומד שם?
כי אני ממש מתלבטת לגבי היעילות.

• הוסף לסימניות
הלימודים ממש יעילים גם דרך הזום ומה שטוב שיש לכל קבוצה הקלטות
של החומר אם משהו לא ברור אפשר לחזור להקלטה.

• הוסף לסימניות
תודה-- עזרתם מאוד!!
כמה זמן כל שיעור?
ומה המחיר של המסלול?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לומד בפרוג אבל במסלול אחר והלימודים בזום ממש פצצה.
ככה יש נטו למידה בלי הפרעות ועד שמתחילים שיעור וזה

• הוסף לסימניות
ומבחינת מלגות?
המחיר כזה גבוה שצריך מלגות?

• הוסף לסימניות
המחיר כיום הוא בערך 14- 15 אלף והמילגות זה משהו כמו 9200
זה מגיע בארבע פעימות המילגות

• הוסף לסימניות
ואיך הלימודים?
באמת אפשרי ללמוד מהזום??
אני אישית לא התחברתי לזום בכלל,
למדתי שם קורס וידיאו פרונטלי ובאמצע התחילה הקורונה,ואז הם התחילו זום, (נציגת לימודים אמרה לי שמאז זה השתפר המון,)
מה שכן גם הייתי בלי מיקרופון ומצלמה שזה גם הוריד לי הרבה מהערך של הלימוד

• הוסף לסימניות
אז תכלס' מה ההמלצה?
קל אחרי זה למצוא עבודה בתחום?

• הוסף לסימניות
אז תכלס' מה ההמלצה?
מומלץ מאד ללמוד בפרוג - אני מכיר כמה וכמה מעצבים גרפים שלא למדו בפרוג ועם כל הכבוד והוותק שלהם הם רחוקים מאד מבוגרי פרוג..
בנוסף, לדעתי השיעורים בזום הם מעולים ומצוינים. הם חוסכים שעות נסיעה לכל חברי הקבוצה והם גם מאפשרים צפייה חוזרת בכל השיעורים. קשה לי להבין מה עשו התלמידים שלמדו בשיעורים פרונטליים ואיחרו או לא יכלו להגיע. איך הם השלימו?...
קל אחרי זה למצוא עבודה בתחום?
יש היום ביקוש גדול למעצבים גרפים.
אם פעם היו מכינים מודעה לקידושא רבא (סתם זורק דוגמא) אצל גבאי בית הכנסת (בוורד), - היום מחפשים מעצב שיעצב את זה בצורה מקצועית ויפה.
ואם פעם הכינו מודעות להכנסת ספר תורה אצל אותו מעצב שמעצב את מודעות האבל ברחוב - היום משקיעים אצל מעצב גרפי, ועוד ועוד.
כל המודעות שאנחנו רואים היום הם מעוצבות.

חוצמזה היום אין עסק (קטן ככל שיהיה) שלא ממתג את עצמו ולא צורך עבודות בתחום העיצוב ברמה יומיומית.

ברור שצריך הרבה סייעתא דשמיא הו בלימודים והן במציאת לקוחות אבל יש מספיק לכולם...

כמובן שצריך להשקיע הרבה כדי לצאת עם המקצוע ביד...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
היי
לומדת עכשיו בפרוג, בקושי התחלנו אבל זה ממש כף!!! כמעט הכל בזום חוץ ממפגשים בודדים פרונטליים
וההגשה של הש.ב. היא בפורום הכיתתי באתר
לי לדוגמה אין אפשרות להשתתף בכל השיעורים אז מציל אותי שמעלים הקלטה של כל שיעור
אותי זה די מאתגר הזום והקשב שלי בורח מהר מאד אבל מי אמר שלימודים לא צריכים להיות מאתגרים??:)
ובקשר למלגה את צריכה למלא בקשה ובודקים אם את זכאית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה