כללי איך המודעה?

• הוסף לסימניות
קריאה מספיק?
משום מה כשאני מסתכלת עליה הכל קופץ לי בעיניים
המלל מבלבל רק אותי בשעה הזויה זו?
תודה מראש

קבצים מצורפים

• אביבה קינוחים-01.png
    אביבה קינוחים-01.png
    KB 257.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד,
אולי כדאי לחשוב מה מכל המלל הכי חשוב ואתו להגדיל
ואת כל השאר להקטין ולסדר,
אין "מלך" זאת אומרת יש הרבה מתחרים לתפקיד,
ולכן זה נראה קצת קופץ.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה הפונט שהופך את זה ללא קריא.
תנסי אולי פונט שיהיה מנומס ויעמוד יותר ישר.

• הוסף לסימניות
הפונט העליון לא קריא בנגטיב.
תנסי לצמצמם את מספר הגדלים של הפונטים,
גודל אחד לכותרת - והשאר אותו גודל

ולהישאר עם פונט אחד, ואם את בוחרת בשניים, אז רק שהכותרת תהיה שונה.

• הוסף לסימניות
התמונות במודעה הם שלה, או שלפחות היא מלמדת קינוחים כמו בתמונות או שזה ממאגר?
אם הן רלוונטיות לחומר הנלמד, הייתי עושה בהן שימוש יותר רציני ומקטינה את הטיפוגרפיה
תמונה טובה של אוכל מוכרת הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;2236574:
התמונות במודעה הם שלה, או שלפחות היא מלמדת קינוחים כמו בתמונות או שזה ממאגר?
אם הן רלוונטיות לחומר הנלמד, הייתי עושה בהן שימוש יותר רציני ומקטינה את הטיפוגרפיה
תמונה טובה של אוכל מוכרת הרבה.

מצטרפת.
ועוד יותר, אם הן לא שלה - תוכלי לבחור תמונות בצבעוניות אחידה.
כרגע הן לא מתקשרות בכלל בינן לבין עצמן, וגם לא לצבעוניות הכללית.

אגב, הרווח בין בלוק הטקסט לבין התמונות יותר גדול מהרווח בצד ימין של הטקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה