כללי איך המחשב הזה לגרפיקה?

• הוסף לסימניות
חלש מידי
מומלץ ללכת על מעבדי i5 ומעלה וגם לפחות 8 GB זיכרון RAM פחות מזה לא מצדיק את ההשקעה לדעתי.

ואם שואלים אותי עדיף להשקיע הרבה יותר מחשב שיחזיק לאורך זמן ולא במחשב שאחרי שנה יצטרכו להחליף אותו אני מצרף לדוגמה מחשב שבמקרה נתקלתי בו היום כי עדיין תוך חודש אפשר להחזיר את ההשקעה הזאת ועוד עם פלוס כמובן במידה שאתם מצליחים לעבוד ולהכניס כמו שצריך.

רק אומר את דעתי.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת למה הוא חלש מידי
היה לי מחשב ASUS שהחזיק לי כמעט 5 שנים הוא היה עם מעבד i3 וזיכרון 4 גיגה
לאחרונה נדפק לכן אני מחפשת חדש

• הוסף לסימניות
התוכנות והחומרה התקדמו העולם התעדכן, מה שפעם היה מפלצת היום נחשב גורטאה גם לי פעם היה מחשב עם מעבד מהדור הקודם (עוד לפני ה-i) שעבד יופי עד שהוא סיים את התפקיד שלו בנאמנות אחרי זה עשיתי את הטעות הזאת ונסתי לחסוך וקניתי מחשב באותו סגנון ורק אחרי כמה חודשים שאדובי עדכנו את התוכנות שלהם קלטתי את גודל הטעות שעשיתי.
יותר מזה שה-i3 שיש היום הוא לא מתקרב לרמה של מה שהיה לפני 5 שנים.

נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
לוורד זה מעולה

• הוסף לסימניות
תדברי עם פרסומון והוא יתאים לך את המחשב לצרכים ולתקציב שלך!
ממליצה ועוד הרבה כמוני כאן בפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה