התייעצות איך המידות של נקסט בבגדי ים לתינוקות?

• הוסף לסימניות
האם לקחת לפי הגיל או מידה פחות?
(כמו שבד"כ צריך במכנסיים ובשמלות שלהם)

• הוסף לסימניות
בעבר קניתי לבן, והיה גדול.
השנה הזמנתי לבת והיה קטן ב-2 מידות ביחס לגודל הרגיל בנקסט

• הוסף לסימניות
בעבר קניתי לבן, והיה גדול.
השנה הזמנתי לבת והיה קטן ב-2 מידות ביחס לגודל הרגיל בנקסט
יכול להיות שיש הבדל בין הבנים לבנות
מישהי יודעת ספציפית לגבי הבגד ים הזה?
אני ממש רוצה אותו לבתי בת הכמעט שנתיים ונשאר רק מידה 12-18, השאלה אם יהיה לה טוב...
או אולי יש מישהי שהזמינה את זה במידה 1.5-2 ומעוניינת למכור לי?

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן,
מישהי יודעת לומר לי לגבי המידה מנסיון?
או שיש למישהי למכור לי את הבגד ים הזה במידה 1.5-2?
בגד ים.JPG

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי המידות גדולות תמיד אפשר לקחת מידה אחת קטנה יותר, והתינוקים שלי גדולים....

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לבת שנה וחצי בגד ים https://www.next.co.il/he/style/st477884/687598#687598
במידה 9-12 והוא מעט גדול אבל זו המידה.
קחי בחשבון שהבת שלי קצת קטנה
זהו שהבת של ידי גבוהה, לכן אני כן הייתי רוצה לה את 1.5-2
מה גם שאני יכולה מקסימום להקטין קצת בכתפיות ואז יכול להיות לה טוב גם לשנה הבאה.

שואלת שוב, אם יש כאן מישהי שהזמינה את זה במידה 1.5-2 ומעוניינת למכור לי?
בגד ים.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה