איך המצלמה הזאת???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;587299:
קודם כל: תודה לאסתי שעושה כזה בירור טוב בשבילי!!!!

יש לי גם שאלה: האם ה-60D טובה מספיק לצלמת לחתונה? ואיזה עדשה צריך בשביל מטרה זו? האם כדאי להשקיע במצלמה ברמה יותר גבוהה אם יש לי יכולת תקציבית, לדוגמא הmark 2?

מצלמה מספיקה בהחלט, כמובן שצריך גוף גיבוי.
עדשה הייתי קונה בתקציב סביר את ה17-40.

• הוסף לסימניות
איך העדשה הזאת?

50MM F/1.8

• הוסף לסימניות
נחמדה, אבל נותנת מענה לסוג מסוים של צילומים.
ממש ממש ממש (ממש ממש ממש) לא מתאימה כעדשה עיקרית לצלמת חתונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;588179:
נחמדה, אבל נותנת מענה לסוג מסוים של צילומים.
ממש ממש ממש (ממש ממש ממש) לא מתאימה כעדשה עיקרית לצלמת חתונות.
אני לא הולכת לצלם באירועים אולי בהמשך .... עכשיו אני רק מתחילה ללמוד(בעז"ה בפרוג)
השאלה היא אם שווה לי להשקיע בעדשה יותר יקרה או שהיא גם מוצלחת ?
אם לא, אז איזה עדשה כדאי?

תודה!

• הוסף לסימניות
היא מוצלחת מאוד למטרות מסוימות-
לא כעדשה כללית.

• הוסף לסימניות
יש משו יותר זול מה 17 -40 שהיא יכולה לספק אותי בתור מתחילה? או שכדאי ללכת עליה ....

סליחה שאני משגעת....

• הוסף לסימניות
את יכולה למצוא דברים זולים יותר, יתכן שזו תהיה דרך קצרה שתתברר כארוכה.
את יכולה לשקול גם את הטמרון 17-50.

• הוסף לסימניות
הזמנתי את ה60D עם העדשה Canon EF 50mm f/1.8 II אני יודעת שהעדשה לא משו אבל בשביל להתחיל זה טוב וכשאני יתחיל ללמוד ולהבין אני יראה במה שווה לי להשקיע...

תודה רבה רבה לכולם!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
העדשה דווקא כן משו משו, עדשה מהירה וחדה, אבל היא מוגבלת לצרכים מסויימים, היא עדשה קבועה 50 מ"מ, אין לך טווח רחב ואין טווח טלה, העדשה הזאת ממש לא יכולה להיות העדשה היחידה (אלא אם את רק מצלמת תמונות מחזור:).

בהצלחה ותתחדשי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה