מה זה אומר? אשמח להסברכתוב שם עד 1800 לומנס שזה נראה לי קצת ולא רציני
אני צריכה את זה ברמה הביתית, כדי לצפות בזה בסלון ביתי רגיל שלא חשוך ממש עד הסוף זה בסדר?הלומנס זה תרגום חופשי לכמה בהירות תצוגה יש
ככל שההלומנס יותר גבוה תוכלו להשתמש בו בתצוגה רחוקה יותר וממילא יותר גדולה
וכמובן כמה החדר צריך להיות חשוך - שזה משנה בעיקר אם רוצים להראות במקום שאי אפשר להחשיך לגמרי
כמו למשל כיתת לימוד / הרצאה וכו'
להרחבה:
Google Search
www.google.com
אכפת לך לבדוק מה עדיף מבין ה-2? (לא הולכת להסתבך עם עוד)הלומנס זה תרגום חופשי לכמה בהירות תצוגה יש
ככל שההלומנס יותר גבוה תוכלו להשתמש בו בתצוגה רחוקה יותר וממילא יותר גדולה
וכמובן כמה החדר צריך להיות חשוך - שזה משנה בעיקר אם רוצים להראות במקום שאי אפשר להחשיך לגמרי
כמו למשל כיתת לימוד / הרצאה וכו'
להרחבה:
Google Search
www.google.com
אני לא יודע לומר - אני לא מומחה לענייני מקרניםאכפת לך לבדוק מה עדיף מבין ה-2? (לא הולכת להסתבך עם עוד)
זה לילדים באמת והמחירים רק נוסקים.אני לא יודע לומר - אני לא מומחה לענייני מקרנים
רק מדבר מנסיון שמקרנים זולים שווים זול
והפרמטר של לומנס מאוד חשוב לענין
היה לי כמה פעמים שהשקעתי כסף במצגות שוות במיוחד
ולקחתי מקרנים מ"גמחי"ם" והתאכזבתי קשות בעיקר מהאיכות של הצבעים
שהזכירו בקושי ברמז את המקור
לעומת פעם אחת שלקחתי מקרן איכותי והוא עלה כמעט פי 10 משני הדגמים הנ"ל
והתוצאה היתה הרבה יותר קרובה למציאות
אם אתם צריכים את זה לשימוש ביתי לילדים וכדומה, לא חושב שהייתי משקיע במשהו יקר
אבל אם אתם רוצים את זה למשהו מעבר לזה, זול יהיה שווה זול
גם לכם המקרן של משנת יוסף לא נדלק?
מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה?
הטענו אותו, ואין תגובה
www.prog.co.il
אשמח לקישור, כמה זמן יש לכם את זה? כמה זה עולה?קניתי אותו בעבר
משהו שם התקלקל, לא ניסינו לתקן, למרות שמי שהעברנו לו את זה כן הצליח
אבל בינתיים קנינו מקרן באליאקספרס, ויש הבדל משמעותי מאד בחדות,
פתאום כשראינו את המסיבת סידור של ביתי ראינו פרצופים ממש ולא דמויות לא כ"כ ברורות,
יש לנו אותו שנה הקישור:אשמח לקישור, כמה זמן יש לכם את זה? כמה זה עולה?
כי גם לי המקרן ממשנת יוסף התקלקל.
שנה זה לא מספיק זמן בשביל לדעת על טיב המוצר, כי המקרן של משנת יוסף החזיק לי בערך שנה וחצי שנתיים (לא השתמשתי בו הרבה). יש לך המלצות ממישהו עם נסיון?יש לנו אותו שנה הקישור:
![]()
Magcubic 8K Wifi6 Projektor 290ANSI Android 14 Dual WIFI Allwinner H726 BT5.0 1280*720P Heimkino Outdoor tragbare HY300 Pro + - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים