איך העיבוד??

• הוסף לסימניות
ר' חיים שקוע בתלמודו

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תראי את היד התמונה השניה
זה אמור להיות חלק מהעיבוד?

• הוסף לסימניות
מומלץ לצפות בהגדלה כדי לראות את האפקט טוב.

• הוסף לסימניות
מה מטרת העיבוד?
האם המטרה מושגת בעיבוד הזה?

• הוסף לסימניות
מצטער העיבוד מוגזם את ההגזמה אפשר לראות על היד והזקן

• הוסף לסימניות
איזה פילטר זה?

• הוסף לסימניות
אני די בטוח שבעיצוב גרפי היו אומרים שהעיבוד לא רע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;410272:
אני די בטוח שבעיצוב גרפי היו אומרים שהעיבוד לא רע...

אז שיעלה את זה לעיצוב גרפי :)

ברצינות- כדי לעבד תמונה צריכה היות מטרה לעיבוד, וממילא צריך לראות האם המטרה מומשה.

לא ברורה לי מטרת העיבוד וממילא לא ברור לי אם העיבוד טוב...

• הוסף לסימניות
למה זה לא בפורום עיצוב גרפי,
אני הייתי מעביר ל"אומנות דיגיטלית", יש כאן שינוי מהותי מהתמונה המקורית.
אפשר הסבר? או שאפשר להעביר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;410565:
למה זה לא בפורום עיצוב גרפי,
אני הייתי מעביר ל"אומנות דיגיטלית", יש כאן שינוי מהותי מהתמונה המקורית.
אפשר הסבר? או שאפשר להעביר?
לא ידעתי שאם יש שינוי מהותי בין העיבוד למקור זה צריך להיות בפורום אחר, אם כן אפשר חופשי להעביר. סה"כ העיבוד בתמונה זה ליצור איזה שהוא טשטוש בין מציאות לציור... ואני חושב לטעמי שהמטרה הושגה;) ולמעירים לעייל... זה לא אמור להיות תמונה רגילה אלא עיבוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה