כללי איך הפונט? (3)

• הוסף לסימניות
פונט מדהים!
יכול להיות שימושי מלא לכותרות בפירסום ובכלל..
כיף לראות כל פעם את המקצועיות וההשתדרגות!
ושאפפפו ענקק על הסבלנות!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועוד משהו, תזרום ולך עם הש"ח החדש שעשית, הוא מיוחד ברמות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2467439:
ועוד משהו, תזרום ולך עם הש"ח החדש שעשית, הוא מיוחד ברמות!!!

זה נראה ש"ח?
כי לי הוא היה נראה קצת מוזר
להשאיר אותו?

• הוסף לסימניות
כן - הוא לא השח הרגיל - אבל הוא מענין מושך מקורי חדשני מרענן מעניק. יש בזה הרבה פוטנציאל בתור אות ראווה.
פשוט יפיפיה - וההגשה המעוצבת - מוסיפה מאוד.

לדעתי, לפני שמדברים על מכירה לציבור הרחב, אולי להציע את זה כפונט מיתוג למשהו, ולגבות מחיר כזה גבוה, שיכסה פחות או יותר את כל המכירות של הטפטופים הקטנים. מי מבין בזה ישלם את זה. נקודה. ואכן - נקודה למחשבה..:)

• הוסף לסימניות
מבין השמונה:
הימני ביותר נראה הטוב ביותר-
יושב, מרובע אבל לא מידי וקל לזיהוי גם בהקטנה.

סימנים שחסרים:
[] {} | _ -+ \ / ^ >< % @ ;
ואולי גם & ~ X

את הש"ח ממליצה להשאיר כמו שהוא.

לגימור מושלם:
שימו לב לריווח נכון בין האותיות - המרחק בין הפ' לי' במילה כפית
גדול יותר מבין שאר הריווחים בין האותיות
כמו"כ ב וא' במילה הבאה" וב' וה' במילה נקודה"
אלו הגדרות של ריווח שיצרת בתוכנת הפונטים
תצטרכו לשבת על כל אות ולהגדיר ריווח נכון.
וכן גודל נכון של סימן השאלה לעומת שאר האותיות.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נהדר!
אם כבר מתפערים ולא רוצים להפריע, אפשר לשים את הסימנים ה"רגילים" במקום שלהם בטבלה של הפונט, ולהשתולל במקומות חאירם בטבלה, כך שמי שרוצה שטרודל מקבל רגיל, ומי רוצה פרוע הולך לטבלת הגליפים ומכניס. זה יכול להיות משהו חדשני מאוד בתחום, בפונט אחד על משקל אחד יש כמה וכמה אופציות להתאמה אישית של כמה וכמה עיצובים! בהחלט יש כאן משהו. מחכים...(waiting)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2468908:
נהדר!
אם כבר מתפערים ולא רוצים להפריע, אפשר לשים את הסימנים ה"רגילים" במקום שלהם בטבלה של הפונט, ולהשתולל במקומות חאירם בטבלה, כך שמי שרוצה שטרודל מקבל רגיל, ומי רוצה פרוע הולך לטבלת הגליפים ומכניס. זה יכול להיות משהו חדשני מאוד בתחום, בפונט אחד על משקל אחד יש כמה וכמה אופציות להתאמה אישית של כמה וכמה עיצובים! בהחלט יש כאן משהו. מחכים...(waiting)
:)
זה בדיוק מה שעשיתי. שמתי אותם בתור גליפים! גם את כל השמונה לא יכולתי לוותר עליהם..

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי עדיף להתפרע, ומי שרוצה סטנדרט ילך לפונט דוד או משהו כזה.
באנו להשתגע, לא להשתגע עם גליפים...
אבל כרצונך, יש לך עתיד מזהיר בתחום!!! (גם בשחזור נכון, לא סתם העתק הדבק, וגם ביצירות חדשות)
מדהים!

• הוסף לסימניות
תמכור בקשה את הפונט לפונטביט.
יש לי שם חבילה ואני רוצה אותו!!! ;)

מדהים!!

• הוסף לסימניות
ואוו ממש ממש יפה. ניסיתם כבר לפנות למישהו שישווק את זה.. יש לפונט הזה לוק מעניין (תן לו עוד כמה משקלים קצת שיפוצים ברווחים בין אות לאות..) אני כבר שוקל לקנות אותו
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י marker;2469199:
תמכור בקשה את הפונט לפונטביט.
יש לי שם חבילה ואני רוצה אותו!!! ;)

מדהים!!

אל תהיה פזיז, תהיה חכם ותדרוש את מה שמגיע לך!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה