כללי איך הפונט? (3)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י marker;2469199:
תמכור בקשה את הפונט לפונטביט.
יש לי שם חבילה ואני רוצה אותו!!! ;)
מדהים!!
מבחינתי בכיף:)
דבר עם פונטביט...:D

נכתב ע"י kosta770;2469232:
ואוו ממש ממש יפה. ניסיתם כבר לפנות למישהו שישווק את זה.. יש לפונט הזה לוק מעניין (תן לו עוד כמה משקלים קצת שיפוצים ברווחים בין אות לאות..) אני כבר שוקל לקנות אותו
בהצלחה!!!
למי כדאי לפנות?
נכתב ע"י תא חזי;2469309:
אל תהיה פזיז, תהיה חכם ותדרוש את מה שמגיע לך!!!
כמה מגיע לי?? :confused:;)

• הוסף לסימניות
אולי באמת תמכרו את הגופן הזה כאן בפרוג?! כך הוא יהיה יחסית ייחודי (רק למשתמשים כאן) תמכרו אותו במחיר ריאלי כך שזה יהיה שווה גם לך וגם לנו (ולא תהיה מוגבל לחברה מסויימת שתקנה ממך את כל הזכויות)
>>מי שמעוניין לקנות אותו שיצלצל בפעמון שלי, וכך תדעו אם יש ביקוש!

• הוסף לסימניות
הקטע עם הסימן קריאה ושאלה על אותה נקודה, ושלושת סימני השאלה, הוא פשוט מושלם שזה מטורף!!!!
איך עלית על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2469916:
הקטע עם הסימן קריאה ושאלה על אותה נקודה, ושלושת סימני השאלה, הוא פשוט מושלם שזה מטורף!!!!
איך עלית על זה?

:)

• הוסף לסימניות
ממליץ לך לשלב קצת אופנטייפ (למשל במקום להכניס את השטרודל המופרע בתור גליף, ליצור קיצור מקשים למשל 2 שטרודלים רצופים שייצרו את השטרודל הזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2470037:
ממליץ לך לשלב קצת אופנטייפ (למשל במקום להכניס את השטרודל המופרע בתור גליף, ליצור קיצור מקשים למשל 2 שטרודלים רצופים שייצרו את השטרודל הזה)
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
בתכנת Microsoft VOLT

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
הקווים התחתיים בגדלים שונים - נהדר -ממש חדשני. אני בטח שהאשכול הזה הוא אשכול מכונן בטיפוגרפיה העתידית של 2017-2018 בלי גוזמא. הרעינות המחשמלים שוברי המוסכמות, לצד הפרגון האדיר של חברי הפורום, יביא בחובו אך טוב.
ואגב, ידיו של הניק אברהם רב לו בכל הענין של ניקוד ואופן טייפ וכו' והוא מעביר על זה שיעורים פרטיים. ואני אישית יודע על כמה וכמה הוצאות ספרים שאיתו בקשר לשאלות מורכבות בענינים אלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגוש;2469569:
אולי באמת תמכרו את הגופן הזה כאן בפרוג?! כך הוא יהיה יחסית ייחודי (רק למשתמשים כאן) תמכרו אותו במחיר ריאלי כך שזה יהיה שווה גם לך וגם לנו (ולא תהיה מוגבל לחברה מסויימת שתקנה ממך את כל הזכויות)
>>מי שמעוניין לקנות אותו שיצלצל בפעמון שלי, וכך תדעו אם יש ביקוש!

כמה זה נקרא ריאלי מבחינתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2471686:
כמה זה נקרא ריאלי מבחינתכם?

תן אותו בשלושה משקלים במחיר של 200 ש"ח מגיע לך...

• הוסף לסימניות
נשמה, אל תמהר למכור.
תיגש לחברות ותציע להם.

אם תמכור לבודדים(תמורת כמה בודדים...) זה יכול לעשות לך בעיות במקח מול החברות.
ואם בכל זאת... אז במחיר שהציע ידידינו קוסטה-גם אני בפנים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2471721:
תן אותו בשלושה משקלים במחיר של 200 ש"ח מגיע לך...

נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2471748:
נשמה, אל תמהר למכור.
תיגש לחברות ותציע להם.

אם תמכור לבודדים(תמורת כמה בודדים...) זה יכול לעשות לך בעיות במקח מול החברות.
ואם בכל זאת... אז במחיר שהציע ידידינו קוסטה-גם אני בפנים!

חשבתי למכור אותו בנתיים ככה כמו שהוא ב70 שח
ללא עוד משקלים בנתיים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2471777:
חשבתי למכור אותו בנתיים ככה כמו שהוא ב70 שח
ללא עוד משקלים בנתיים..

אם ככה ביינתיים אל תמכור.. אתה עושה טעות שאני בטוח שביום מן הימים תתחרט עליה!
תמשיך לפתח את הפונט עד שתהיה מספיק שלם איתו תן לו עוד כמה משקלים ואז צא לדרך..

ואני מאמין שעד אז יהיו לך עוד הברקות ועוד פונטים שיתנו לך פוש טוב להתחיל בזה כקריירה..

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2473880:
משקל שבור (עדיין בעריכה...)
צפה בקובץ המצורף 343781

אתה תותח, עלית על הנקודה - בפונט הזה לא צריך 7 משקלים כמו ב'פנינה' - רגיל, עבה, שמן, דובה, ממותה, דק, רזה, בלתי נראה ושאר ירקות....

תעשה משקלים מעניינים (+ שנים שלושה משקלים סטנדרטיים כמו דק רגיל שמן), וכמו מה שהעלית (רק תשתדל להגדיר אותם נכון בפונט קריאייטור, שיהיה כיף לעבוד עם הפונט שלך). ולגבי המשקל החלול, בבקשה בבקשה תעשה אותו נכון, ביזבזתי יותר מידי כסף בחיים שלי על משקלים חלולים, שהיו כל כך גרועים וחלולים מתוכן.

:Dנ נח נחמ נחמד להכיר (שיחה ראשונה בין משודכים בטלפון בלי קליטה):D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה