כללי איך הפונט? (4) ....

• הוסף לסימניות
ואוו כל הכבוד על ההתמדה..
כשהתחלת לא ממש האמנתי שתקח את זה כל כך רחוק אבל הפתעת בגדול. תמשיך ככה!

אגב המשקל החלול.. איך אומרים?? קצת.. או בעצם דורש הרבה יותר שיפוץ שיהיה חלול. (הייתי ממליץ לעשות אותו בסגנון של הצבי חלול זה ממ מזכיר אותו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;n4879060:
ואוו כל הכבוד על ההתמדה..
כשהתחלת לא ממש האמנתי שתקח את זה כל כך רחוק אבל הפתעת בגדול. תמשיך ככה!

אגב המשקל החלול.. איך אומרים?? קצת.. או בעצם דורש הרבה יותר שיפוץ שיהיה חלול. (הייתי ממליץ לעשות אותו בסגנון של הצבי חלול זה ממ מזכיר אותו)

תודה, אפשר קישור לפונט שהזכרת?

• הוסף לסימניות
עם איזה תוכנה אתם משתמשים להפוך את הצורה הוקטורית לגופן?

• הוסף לסימניות
במבט שטחי, המשקל הדק לא נראה לי שימושי.
אם להשקיע, אז ברגיל (הוא מספיק דק...), בבולד, וכדאי גם לעשות משקל כבד ומשקל שחור.

• הוסף לסימניות
וואו! פונט פצצה, נוח לעין, קריא, חדיש.

מעניין איך תקרא לו.

• הוסף לסימניות
פונט קריא ונעים
מחליק לעין כמו פטל בקשית.. :p

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות והפירגונים,
לפונט כבר יש שם "קשית",
עצרתי באמצע העבודה עליהם משום שב"ה בשעטו"מ נולדה לי בת ואין לי כ"כ זמן להמשיך עכשיו עם זה בעיקרון הייתי באמצע לעבוד על משקל שמנמן וכן על משקל שבור.....

• הוסף לסימניות
נחמד. נראה כמו "הצבי" רק עם שדרוג

• הוסף לסימניות
מתוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה