התייעצות איך הציבור החרדי כחברה יעודד חרדים להיות נהגי אוטובוס?

מצב
הנושא נעול.

לא קראתי את כל התגובות
אבל כאחד שמשתמש הרבה בתחבורה הציבורית

הדבר הראשון שצריך לעשות
זה לחנך את ילדינו להניח לנפשם של נהגי האוטובוס
מעשים שבכל יום שילדים עומדים ליד הנהג (באוטובוס פנימי) ומשגעים אותו ומדברים לא יפה (בלשון המעטה)
בקיצור משהו שמבריח כל אחד מאותו עבודה

2. גם אנחנו המבוגרים לפעמים פורקים את זעמינו על הנהג האומלל שהקפיצו אותו הרגע ממקום אחר
והוא לא אשם שאנחנו מחכים שעתיים בתחנה
או שהוא נסע לאט מדי / מהר מדי וכו' וכו'

אם נתייחס יותר יפה בכללי לנהגים זה כבר יהיה יותר קל

הוא לא אשם שאנחנו מחכים שעתיים בתחנה
לא תמיד!
אני פעם המתנתי שעה וחצי לאוטובוס האחרון (ולא שלא התייאשתי אלא חזרתי לבית ידידי רק שהנייד ב"טעות" נותר פעיל על מקש 8 (יגיע לתחנת X בעוד X דק'...)). ופתאום אני שומע יגיע לתחנת X (שזו כבר לא התחנת מוצא) בעוד 2 דק'.
הלכתי בחזרה לתחנה שהיא ה-4 במספר ו...אחרי 2/3 דק' ברוך הבא לאוטובוס...
כששאלתי את הנהג למה הוא יצא רק עכשיו הוא הסביר ש"מה לעשות? אסור לאוטובוס ליסוע יותר מ-X שעות ברצף" אז הוא חיכה שייגמר הזמן הזה...

לא תמיד!
אני פעם המתנתי שעה וחצי לאוטובוס האחרון (ולא שלא התייאשתי אלא חזרתי לבית ידידי רק שהנייד ב"טעות" נותר פעיל על מקש 8 (יגיע לתחנת X בעוד X דק'...)). ופתאום אני שומע יגיע לתחנת X (שזו כבר לא התחנת מוצא) בעוד 2 דק'.
כששאלתי את הנהג למה הוא יצא רק עכשיו הוא הסביר ש"מה לעשות? אסור לאוטובוס ליסוע יותר מ-X שעות ברצף" אז הוא חיכה שייגמר הזמן הזה...
ולכן הוא אשם?
אם אסור אסור
אגב זו עבירה עם הזמנה לדין + 8 נקודות

לא תמיד!
למה לקחת משפט אחד מתוך חבילה ולהרוס הכל

אם לא הבנת פשוט אפשר לקרוא עוד פעם

לפעמים הוא לא אשם ופורקים על הבן אדם הלא נכון

ולכן הוא אשם?
אם אסור אסור
אגב זו עבירה עם הזמנה לדין + 8 נקודות
חד משמעית כן!!!!!!!!!
אני נוסע ואני אמור לקבל אוטובוס בזמן זה שהאוטובוס לא יכול ליסוע אז שיסע עם אוטובוס אחר
מה זה מעניין אותי??????????

רק מעדכן-- מגמת נהגי האטובוסים החרדיים ממשיכה בעוז- בתמונה המצורפת נראה חרדי עם ה'שמונה בגדים' נהג אוטובוס בב"ב...
1770629808919.png

יוזמת שילוב הנהגים החרדים: מתקדמת בערים החרדיות – ונבלמה במודיעין עילית

יוזמה רחבת־היקף של העסקן רפאל ווהאל לשילוב נהגים חרדים בחברות התחבורה הציבורית יוצאת לדרך בכמה ערים חרדיות, ובהן בית שמש, שם כבר נפתח מחזור ראשון עם כ־150 נרשמים.

‏וואהל פועל בתקופה האחרונה מול קהילות רבות (כולל קהילות קנאים ועוד) במטרה להרחיב את המהלך לערים נוספות. עם זאת, במודיעין עילית היוזמה נתקלה בחסם משמעותי: לדברי מקורבים לוואהל, רב העיר הרב מאיר קסלר ‏הביע התנגדות חריפה למהלך, ואמר לו כי ״הוא עומד להרוס את כלל ישראל, ולקלקל את האברכים״.

לבסוף סוכם כי ההכרעה תעבור אל מרן הגרמ״ה הירש, שתמך בוואהל, אבל בעקבות הויכוח הממושך החליט וואהל ש״לא להתקרב יותר למודיעין עילית״. (אפי לרנר)
לא מכיר את כל הסיפור ולא יודע מה היה שם

אבל תראו מה קמפיין מעוות גורם
שנים היה פרסום במודיעין עילית שגם הביא נהגים מהעיר
ואם אני זוכר טוב גם הרב קסלר ישב עם קוים וגם עם הנהגים

ואז הגיעו הטרולים ממשפחה והפכו את הנהיגה באוטובוס
לשאלה פוליטית ומלחמת מעמדות
והכל קשור להכל ולהיות נהג אוטובוס זה קשור למנהלי מוסדות
לסטיגמות או להתגרד על האם נכון להית אברך כולל בעדינות

וכמוכן זה הופך להיות בעיר הזו לא יהיו נהגי אוטובוס ובחסידות הזו כן מסכימים להיות נהגים

חברה תעשו קמפיינים עניניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה