איך הצעת המחיר והמפרט?

• הוסף לסימניות
המחיר שקיבלתי הוא 3600, מה דעתכם?
אשמח לשמוע מה כדאי לשדרג
הערות:
שדרוג לi7 - ב700 שח
הזכרונות קינגסטון
דיסק קשיח WD/טושיבה
מארז מיקצועי H30 (3+1)USB

:)הרבה תודה למגיבים

קבצים מצורפים

• הצעת מחיר.jpg
    KB 382.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל התייחסות
תודה..

• הוסף לסימניות
הנה המפרט שלך בדיוק באתר "פלונטר"
לדעתי כדאי לשדרג את הכרטיס מסך ל X50 ti ( הX במקום 5 6 7 וכד') לפחות.
בשביל המפרט שלך לא צריך לוח H97 אפשר בהחלט להסתפק ב H81 (עולה כמאה שקל פחות)
לגבי מעבד תלוי בתקציב אבל ממש לא דחוף לשדרג.

מעבדים - Intel Socket LGA1150
CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 892/874

לוחות אם - Intel LGA1150
GA-H97M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics - mATX...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 460/451

זכרונות - DDR3 - לנייח
HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - 8192MB - HX316C10F/8...
אחריות לכל החיים
כמות: - 1 - 258/253

כרטיסי מסך - nVidia PCIe
GV-N730-2GI - Gigabyte - Geforce GT730 GPU - 2GB GDDR3 64 bit memory - PCI-Express 2.0 interface - 2 Slot fan cooler - DVI, HDMI, VGA video outputs - GPU / Memory clock 700 / 1600 MHz...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 355/348

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
SV300S37A-120G - Kingston - 120GB - 2.5 inch - SATA3 6GB - 9.5mm - SandForce SF-2281 chipset - Maximum 4K Random Read 85,000 IOPS - Sequential read up to 450MB/s - Sequential write up to 450MB/s - Maximum 4K Random Write 55,000 ...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 264/259

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...
שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן
כמות: - 1 - 253/248

מארזי מחשב - ATX מארז
GX300 - Antec - GX300 mid tower - Window - USB3.0 and USB 2.0 front ports - 6x 3.5 inch bays also compatible with 2.5 inch drives - 2 120mm fans included (Front with Blue LED) - Blue LED on top (Front) - ATX - Dimens...
שנה אחריות
כמות: - 1 - 204/200

ספקי כח - ATX
VP-500PC - Antec - 500W - ATX12V v2.3 compliant - 120mm silent fan - 8pin cpu connector - 6pin PCIe connector...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 236/231

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
UCACO-AP111-GBB01SI - Arctic - Arctic Alpine 11 Rev 2 - 92 mm PWM - SI bulk - With new PC Only...
שנה אחריות - בקניה עם מחשב חדש בלבד
כמות: - 1 - 37/36

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב
GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...
שנתיים אחריות
כמות: - 1 - 80/78

3039.00 / 2978

אני אישית קניתי שם פעם ומרוצה מהשירות

בהצלחה
ישראל פ.

• הוסף לסימניות
תודה ישראל

המחיר הזה כולל מע"מ?

• הוסף לסימניות
מחיר נחמד. אני מניח שהמחיר אחרי התקנות וכו'.
מחשב גם נחמד.

• הוסף לסימניות
את יכולה גם לבקש הצעות מחיר מהטכנאים פה בפורום, פרסומון, שלומי ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1687367:
מחיר נחמד. אני מניח שהמחיר אחרי התקנות וכו'.
מחשב גם נחמד.

יש הצעה לשיפור כל שהוא במפרט, שיהיה נחמד פלוס...:) ?
זה לצורכי גרפיקה כמובן
איזה מארז אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
המארז לא ממש משנה, אם מדובר במארז טוב, אז היופי החיצוני זה כבר ענין שלך.
מה שמאד לא מצא חן בעיני זה הספק כח בעיקר, זה נשמע ספק הכי פשוט שקיים. עדיף לקחת 400real של האנטקי או חברה אחרת נורמלית, מאשר 500 פשוט. ברגע שהספק כח לא יציב, פירושו מחשב לא יציב, זה יכול גם להזיק לשאר הרכיבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1688144:
המארז לא ממש משנה, אם מדובר במארז טוב, אז היופי החיצוני זה כבר ענין שלך.
מה שמאד לא מצא חן בעיני זה הספק כח בעיקר, זה נשמע ספק הכי פשוט שקיים. עדיף לקחת 400real של האנטקי או חברה אחרת נורמלית, מאשר 500 פשוט. ברגע שהספק כח לא יציב, פירושו מחשב לא יציב, זה יכול גם להזיק לשאר הרכיבים.

תודה. אשדרג ספק
לא חשוב לי העיצוב של המארז. חשוב לי מארז איכותי
יש המלצה לדגם מסוים?
זה טוב?:
http://www.tzag-elita.co.il/Hero_30

• הוסף לסימניות
מארז נחמד.
אני לא נגד המארז הזה, אני גם מכרתי מחשבים עם המארז הזה.
אם את רוצה מארז ממש מאוורר, אז לא זה המארז.

• הוסף לסימניות
אין ענין במארז ממש מאוורר, בכזו מערכת

• הוסף לסימניות
לא רשום איזה ssd זה יש בשוק כמה דגמים שהם פשוט נוראים ואיומים
בכלל 256 כבר לא תוספת גדולה היום , אניגובה היום רק 200 שח יותר על 256 של LiteOn דגם 80000iops

גם מצד הכרטיס מסך , ה 730 כמעט שלא מוסיף כלום
תנסי לברר על gtx750 ומעלה
גם מאוד תלוי מה הצרכים שלך בדיוק, יש תוכנות שזה ממשלא משנה להם יש כאלה שזה מאוד משמעותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1689728:
לא רשום איזה ssd זה יש בשוק כמה דגמים שהם פשוט נוראים ואיומים
בכלל 256 כבר לא תוספת גדולה היום , אניגובה היום רק 200 שח יותר על 256 של LiteOn דגם 80000iops

גם מצד הכרטיס מסך , ה 730 כמעט שלא מוסיף כלום
תנסי לברר על gtx750 ומעלה
גם מאוד תלוי מה הצרכים שלך בדיוק, יש תוכנות שזה ממשלא משנה להם יש כאלה שזה מאוד משמעותי

הצרכים שלי בעיקר תוכנות אדובי
הSSD שהוצע לי זה זה:
Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB
האם זה יותר טוב:
• דיסק SSD של sandisk דיסק ultra II 2 120GB

• הוסף לסימניות
1. הקינגסטון הנל די בסדר. מיושן יחסית לדגמים המתקדמים יותר אבל עדיין בסדר גמור (להבדיל מכמה דגמים של סנדיסק שהם מזעזעים בכל קנה מידה כמו ה G25 שלהם)
ה ULTRA קצת טוב יותר על הנייר מהקינגסטון , אבל אני לא בטוח מבחינת האמינות.

בקשר לשאר הדברים צריך לדעת קצת טוב יותר מה את צריכה .

• הוסף לסימניות
לא יודע מאיפה להתחיל אפילו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1690012:
1. הקינגסטון הנל די בסדר. מיושן יחסית לדגמים המתקדמים יותר אבל עדיין בסדר גמור (להבדיל מכמה דגמים של סנדיסק שהם מזעזעים בכל קנה מידה כמו ה G25 שלהם)
ה ULTRA קצת טוב יותר על הנייר מהקינגסטון , אבל אני לא בטוח מבחינת האמינות.

בקשר לשאר הדברים צריך לדעת קצת טוב יותר מה את צריכה .
לא נראה לי שיהיה מישהו מקצועי שימכור את הסנדיסק G. והאולטרה, נקרא הרבה יותר טוב מקינגסטון.
תכל'ס, אני לא ראיתי הבדלים ביניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1690176:
לא נראה לי שיהיה מישהו מקצועי שימכור את הסנדיסק G. והאולטרה, נקרא הרבה יותר טוב מקינגסטון.
תכל'ס, אני לא ראיתי הבדלים ביניהם.

אפשר לראות הבדל(לטובת האולטרא) , לא גדול אבל מורגש .
לא יודע אם שווה להשקיע מאמץ בשביל זה , ה x110 למשל ממש ממש טוב ולא עולה יותר , אבל הוא זמין רק בערוצי הפצה של oem.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה