נכתב ע"י פרסומון;1687367:מחיר נחמד. אני מניח שהמחיר אחרי התקנות וכו'.
מחשב גם נחמד.
נכתב ע"י פרסומון;1688144:המארז לא ממש משנה, אם מדובר במארז טוב, אז היופי החיצוני זה כבר ענין שלך.
מה שמאד לא מצא חן בעיני זה הספק כח בעיקר, זה נשמע ספק הכי פשוט שקיים. עדיף לקחת 400real של האנטקי או חברה אחרת נורמלית, מאשר 500 פשוט. ברגע שהספק כח לא יציב, פירושו מחשב לא יציב, זה יכול גם להזיק לשאר הרכיבים.
נכתב ע"י bris;1689728:לא רשום איזה ssd זה יש בשוק כמה דגמים שהם פשוט נוראים ואיומים
בכלל 256 כבר לא תוספת גדולה היום , אניגובה היום רק 200 שח יותר על 256 של LiteOn דגם 80000iops
גם מצד הכרטיס מסך , ה 730 כמעט שלא מוסיף כלום
תנסי לברר על gtx750 ומעלה
גם מאוד תלוי מה הצרכים שלך בדיוק, יש תוכנות שזה ממשלא משנה להם יש כאלה שזה מאוד משמעותי
לא נראה לי שיהיה מישהו מקצועי שימכור את הסנדיסק G. והאולטרה, נקרא הרבה יותר טוב מקינגסטון.נכתב ע"י bris;1690012:1. הקינגסטון הנל די בסדר. מיושן יחסית לדגמים המתקדמים יותר אבל עדיין בסדר גמור (להבדיל מכמה דגמים של סנדיסק שהם מזעזעים בכל קנה מידה כמו ה G25 שלהם)
ה ULTRA קצת טוב יותר על הנייר מהקינגסטון , אבל אני לא בטוח מבחינת האמינות.
בקשר לשאר הדברים צריך לדעת קצת טוב יותר מה את צריכה .
נכתב ע"י פרסומון;1690176:לא נראה לי שיהיה מישהו מקצועי שימכור את הסנדיסק G. והאולטרה, נקרא הרבה יותר טוב מקינגסטון.
תכל'ס, אני לא ראיתי הבדלים ביניהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים