כללי איך השלט?

• הוסף לסימניות
מספיק מרשים? האם יש צורך להוסיף משהו או שזה טוב כך?
חות דעתכם חשובה לי מאוד.

קבצים מצורפים

• קול צהלה ורינה.jpg
    KB 847.5 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מאוד מרשים ויפה
תנסי לתת צל לכל העיטורים לפעמים זה מוסיף המון

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
הפריעו לי רק השורות השבורות שלא במקומן: "מרבה", "מפיץ", "ושבו בנים" - אלו הבולטים במיוחד...
ברקע הקרם אפשר להוסיף איזשהי טקסטורה עדינה, אולי אפילו של עננים בטון אחד יותר כהה משולבים בשיטת שילוב - אבל ממש לא חובה.
מצטרפת לדעת סטודיו די.וי.די. לגבי הצל - כדאי לנסות - לפעמים זה מוסיף המון.

• הוסף לסימניות
מרשים מאוד. יש לי הרגשה שאין קשר בין העיטורים למעלה לעיטורים למטה. גם לי הפריע הסדר של השורות. יכול להיות שיש יותר רווח במקומות מסויימים (בין השורות). אבל בסה"כ זה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ומרשים! מצטרפת לעדן בקשר לשורות השבורות, וכן נהוג להגדיל ולהדגיש מעט את כל שורות התארים הנילווים לרבנים.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומיוחד, הייתי נותנת יותר מקום לרקע הבורדו בשוליים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה