איך התאורה?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לחו"ד על התאורה, אני מרגישה שהיא מתחילה להיות טובה אבל אשמח לכל סוג של תגובות כדי להתקדם בעניין

קבצים מצורפים

• 24.jpg
    KB 230 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
שטוחה מדי. אין צורך בשתי תאורות קדמיות.

שימי לב שהפיויסי מלא גלים.

• הוסף לסימניות
התקדמות כבירה מהפעם הקודמת
אך עדין שטוח מאד כמו שרבקה אומרת
וגם טיפה קריר בעיני.
למה את לא שמה פנל יפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1040878:
למה את לא שמה פנל יפה?
לא מצאתי איפה שאני גרה בשום חנות שיכול להיות בה.
אבל אני מגיעה גם לבני ברק אז אם מישהי יודעת איפה יש יפים אשמח

• הוסף לסימניות
התקדמת נפלא ! :)
מצטרפת לרבקה לגבי התאורה.

זה נראה כמו טפט ולא PVC,בכ"א,הוא מלא גלים...
והתפספס לך השריפה בידית של הנדנדה....

• הוסף לסימניות
הגדלתי עכשיו.
רואים שניקית את הרקע עם מברשת
שימי לב שזה לא לבן חלק וצרוב, אלא מלא גוונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1040899:
התקדמת נפלא ! :)
מצטרפת לרבקה לגבי התאורה.

זה נראה כמו טפט ולא PVC,בכ"א,הוא מלא גלים...
והתפספס לך השריפה בידית של הנדנדה....
זה פי וי סי שמתקמט מאוד מכל קיפול, אני אשמח לשמוע גם איזה סוג טוב יש ואיפה קונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה