איך התמודדתם עם נזקי הגשם?

• הוסף לסימניות
חזרנו משבת לסוכתינו,
המזרנים נוטפי מים
וכנ''ל שמיכת פוך וכרית נוצות.
איך מונעים עובש בכרית ובשמיכה עד ליבוש?
אפשר לייבש במייבש כביסה?

• הוסף לסימניות
פוך אמיתי רק במיבש!! אני מכבסת כל שנה בער"פ ואח"כ במייבש. יכול לקחת 6 שעות עד שמתייבש תלוי בעוצמת המייבש שלכם

• הוסף לסימניות
פוך סינטטי וכרית נוצות אמיתית, השאלה אם אפשר לייבש כרית נוצות.

• הוסף לסימניות
ודאי שאפשר!

• הוסף לסימניות
לא רק שאפשר- חובה!! אם תתנו לזה להתיבש באויר הלח הזה יש הרבה סיכויים שעד שזה יתייבש יווצר כבר עובש, רק כמו שרשמתי למעלה- זה יכול להיות 3-4 סיבובים במייבש.
לגבי סינטטי- אפשר במייבש, לא חובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1086548:
פוך אמיתי רק במיבש!! אני מכבסת כל שנה בער"פ ואח"כ במייבש. יכול לקחת 6 שעות עד שמתייבש תלוי בעוצמת המייבש שלכם

זה מה ש"פריד" אומרים ב-מ-י-ב-ש!!! רק פוך אמיתי. וזה עושה רק טוב לנוצות-מחיה אותן.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הוא אומר להכניס את זה למייבש עם שני כדורי טניס, שחובטים בשמיכה ומנפחים אותה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1086548:

אפשר להכניס את הפוך שנרטב למסלול סחיטה במכונה ואז זה מתייבש בסיבוב אחד, יש לי הרבה סוגי פוכים ואני מכבסת את כולם במכונה 40 מעלות רגיל לגמרי ואז מייבש.

• הוסף לסימניות
שמיכות לאחר סחיטה באמת מתיבשות במהירות סבירה, כשרשמתי 6 שעות התכוונתי לכריות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1087366:
שמיכות לאחר סחיטה באמת מתיבשות במהירות סבירה, כשרשמתי 6 שעות התכוונתי לכריות

על כמה מעלות ואיזו סחיטה את שמה לכריות?
תודה!

• הוסף לסימניות
אגב, כריות לאחר כביסה במכונה וייבוש במייבש (כמו שהזכירו עם כדורי טניס)
יוצאות- כמו חדש!
מנופחות ונקיות. תענוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1087376:
על כמה מעלות ואיזו סחיטה את שמה לכריות?
תודה!

או 30 או בלי מעלות בכלל. ומהירות סחיטה הכי נמוכה. יוצא כריות חדשות ומקסימות!!!

• הוסף לסימניות
מה, אפשר לכבס כריות פוך??? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
תמיד ידעתי שאפשר רק בניקוי יבש, אם אין לי מייבש, זה מסוכן להן? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
כדאי להסתמך על המייבש של אמא? ;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1087545:
תמיד ידעתי שאפשר רק בניקוי יבש, אם אין לי מייבש, זה מסוכן להן? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
כדאי להסתמך על המייבש של אמא? ;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:

הבעיה כשאין מיבש שהיבוש הטבעי לוקח כ"כ הרבה זמן שהנוצות בפנים מעלות עובש. לכן חובה במיבש, ואין בעיה מיבש של מישהו אחר... רק תעשי טובה תחכי עוד כמה ימים שיגמרו את הכביסות מהחג לפני שאת תופסת להם את המיבש ל6 שעות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1087545:

הייתי פעם בניקוי יבש, והגיעה מישהי להכניס שמיכות פוך. אותה אשה שאלה את העובד במקום, איך מנקים את השמיכות, והוא השיב לה, שמכניסים אותן למכונת כביסה ואח"כ למייבש.

אותה אשה נבהלה ושאלה, מים לא הורסים פוך?

אז הוא ענה לה, תגידי לי, איך הנוצות של האווז לא נהרסות כשהוא שט במים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1087605:
הבעיה כשאין מיבש שהיבוש הטבעי לוקח כ"כ הרבה זמן שהנוצות בפנים מעלות עובש. לכן חובה במיבש, ואין בעיה מיבש של מישהו אחר... רק תעשי טובה תחכי עוד כמה ימים שיגמרו את הכביסות מהחג לפני שאת תופסת להם את המיבש ל6 שעות..

בשביל מה יש לילה?:cool:
כבר סיימתי כביסות בליל שישי...
וכבר מזמן אני חולמת לכבס את כרינו האומללים.

• הוסף לסימניות
לא יוצא זול יותר ניקוי יבש מאשר 6 שעות מייבש לכל כרית?..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה