דרוש מידע איך והאם להתכונן עם הילדים הקטנים למלחמה אם תפרוץ ח”ו??

• הוסף לסימניות
ושוב הגענו לערב שבת מתוח....
מה אומרים?
יש סיכוי שיתקפו באיראן השבת?

• הוסף לסימניות
כל התגובות שענו כאן לעיל,
רלוונטיות גם השבוע מן הסתם.

• הוסף לסימניות
שכנים שלי ספרו בכל האזעקות את ה'בומים' במקהלה משפחתית בקולי קולות בתור חוויה משותפת [למורת רוחם של המבוגרים שבחבורה 😉]
דווקא באזעקה האחרונה היה מקק על תקרת המקלט ואז היו שם תהילים בבכיות [ה' תעשה שהמקק לא ירד למטה] והיסטריה מוחלטת...

בתפילה לזמנים רגועים ולשלום כל עם ישראל

• הוסף לסימניות
שכנים שלי ספרו בכל האזעקות את ה'בומים' במקהלה משפחתית בקולי קולות בתור חוויה משותפת [למורת רוחם של המבוגרים שבחבורה 😉]
דווקא באזעקה האחרונה היה מקק על תקרת המקלט ואז היו שם תהילים בבכיות [ה' תעשה שהמקק לא ירד למטה] והיסטריה מוחלטת...

בתפילה לזמנים רגועים ולשלום כל עם יש

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך זה אצל כל מי שכתב עד עכשיו. אבל אשמח לעצות למי שאין לה בבית ממד. אני גרה בבני ברק. קומה רביעית. בנין ישן מאד . אין מקלט ציבורי ראוי לשמו ובכל בום כל הקירות רועדים. במלחמה מול איראן הקודמת עברנו להורים ובאמת זה היה יותר קל. החוסר אונים להיות בבנין כמו הבנין שאני גרה זה חויה נוראה שאין כביכול מה לעשות ולאן ללכת. מה עושים עכשיו? כל הזמן השמועות רצות על מלחמה בפתח . איך מתמודדים אם מצב כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה