כללי איך וכיצד

• הוסף לסימניות
מישהו יידע להסביר לי איך עשו את הדבר הזה שהמשושים נסגרים לפי העיטור או המסגרת שתוחמים אותם.

קבצים מצורפים

• איך וכיצד.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נראה לי שפשוט הגדילו את העיטור ב-offset pass וצבעו אותו בלבן,
ואת כל זה שמו מעל המשושים.
כנ"ל למעלה שמו מלבן לבן מעל המשושים מתחת לכל הקוקווים שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;2122777:
נראה לי שפשוט הגדילו את העיטור ב-offset pass וצבעו אותו בלבן,
ואת כל זה שמו מעל המשושים.
כנ"ל למעלה שמו מלבן לבן מעל המשושים מתחת לכל הקוקווים שם.

לא נכון. כי אז לא היה למשושים סגירה בהתאם לעיטור החופף, אלא הם היו נשארים פתוחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפוד;2122782:
לא נכון. כי אז לא היה למשושים סגירה בהתאם לעיטור החופף, אלא הם היו נשארים פתוחים.

אולי לחתוך באמצעות הפאטפיינדלר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפוד;2122782:

הבנתי עכשיו.
בתחילה זה היה נראה לי כאילו יש מלבן אפור מתחת להכל, והמשושים זה בעצם חללים בין קוים אלכסוניים לבנים, ולכל האוביקטים הלבנים יש הצללה עדינה.
אבל בהסתכלות מעמיקה זה כנראה כמוש אתם אומרים
ולכן אין לי מושג איך לעשות את זה בלחיצת כפתור, רק בעבודה אחד אחד עם חיתוך.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד
נעשה באפקטים של פוטושופ
על בסיס גלופה וקטורית

• הוסף לסימניות
עשיתי לאחרונה משהו בסגנון, באילוס'.
יתכן שיש דרך קצרה יותר.

דבר ראשון copy ו- paste in place לעיטור המרכזי, על מנת שלא לאבד אותו.
אח"כ להגדיר לו קו עבה,
ואז expand לעיטור עם הקו,
קיבלנו צורה חדשה שמתבססת על העיטור רק שהשטח שלה גדול יותר, צורה הזאת היא ה'שטנץ' לחיתוך המעוינים.
החיתוך מתבצע כמובן בעזרת הpathfinder.

לא זוכרת אם יש דרך לשטח את כל המעוינים בשביל לחתוך אותם בפעם אחת, או שצריך לעבור עליהם אחד אחד (ולהכפיל את הצורה במקום כמס' המעוינים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה