- הוסף לסימניות
ברוב מוחלט של המקרים זה לא מומר לדולרים.@מקצועי בלבד עברתי לאשכול הזה
אני חשבתי שכשאני מפקיד שקלים נניח בקופת גמל
אז לצורך ההשקעה השקלים מומרים לדולרים וכשאני מושך זה מומר בחזרה לשקלים
זה לא נכון??
ברוב מוחלט של המקרים זה לא מומר לדולרים.@מקצועי בלבד עברתי לאשכול הזה
אני חשבתי שכשאני מפקיד שקלים נניח בקופת גמל
אז לצורך ההשקעה השקלים מומרים לדולרים וכשאני מושך זה מומר בחזרה לשקלים
זה לא נכון??
מענין לשמוע מתי כןברוב מוחלט של המקרים זה לא מומר לדולרים.
זה תלוי איך הקרן מחקה את המדד, אם זה למשל בחוזי SWAP עם בנקים זרים, או בקניית קרנות חוץ שמחקות את המדד, או שזה ע"י קניית ניירות שהונפקו בישראל בשקלים.מענין לשמוע מתי כן
תוכל לעקוב אחרי קרנות סל שקליות (לא מנוטרלות) שעוקבות אחרי המדד.איך אפשר לבדוק את הגרפים של הS&P, אך ביחס לשקל ולא לדולר?
ואיך קרנות הפנסיה וקרנות ההשתלמות מחקות את המדד?זה תלוי איך הקרן מחקה את המדד, אם זה למשל בחוזי SWAP עם בנקים זרים, או בקניית קרנות חוץ שמחקות את המדד, או שזה ע"י קניית ניירות שהונפקו בישראל בשקלים.
מה שכתבתי זה גם לגבי קרנות הפנסיה וההשתלמות.ואיך קרנות הפנסיה וקרנות ההשתלמות מחקות את המדד?
אכן זה המצב כרגע.האם זה הגיוני שמתחילת השנה הנוכחית היה ירידה ולא עליה?
צפה בקובץ המצורף 2013666
הטבלה שלך בדולרים.אז למה כשאני בודקת העליה מתחילת שנה הייתה של שבע אחוז?
משהו יכול להסביר לי איך זה עובד?
צפה בקובץ המצורף 2018091
אפשר עוד קצת הסבר?הטבלה שלך בדולרים.
מזתומרת?הטבלה שלך בדולרים.
מזתומרת?
זה עליה באחוזים לא?
אני מנסה להבין
בקופת פנסיה שלי כתוב שהיה ירידה של 0.59אחוז
וכשאני רושמת באינטרנת הוא אומר שהעליה מתחילת שנה היא ב7 אחוז
אפשר הסבר יותר מפורט אם למשהו יש
תודה מראש!
אפשר עוד קצת הסבר?
מה זה משנה אם הטבלה בדולרים??
האס אנד פי עלה הוא ירד???
תודה רבהאם הS&P עלה בדולרים ב7%
אך הדולר ירד מול השקל ב7.5%, כמה יש לכם בשקלים?
אז כשמשקעים במדד באס אנד פי לוקחים גם סיכון של שערי מט"ח??אם הS&P עלה בדולרים ב7%
אך הדולר ירד מול השקל ב7.5%, כמה יש לכם בשקלים?
ברוראז כשמשקעים במדד באס אנד פי לוקחים גם סיכון של שערי מט"ח??
אם כך אז בעצם יש סיכון בהשקעה שאולי בתום שנות ההשקעה השקל יהיה בעליה יותר יותר גדולה מהס אנד פי?מתחילת השנה 2025 הייתה עליה של 7 אחוז בS&P אבל השקל התחזר מתחילת 2025 ב7.5 אחוז
תודה!
אז כשמשקעים במדד באס אנד פי לוקחים גם סיכון של שערי מט"ח??
לא בדיוק.ברור
זה אחד הסיכונים הגדולים!
@מקצועי בלבד אומרת חד משמעית שלאברור
זה אחד הסיכונים הגדולים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //