אני לא חושב שזה קשור כי גם אני הייתי ליד חולה מאומת יותר מחצי שעהבטח הולכים עם מסכות גם בבית![]()
3 משפחות קרובות שלילדיהם יש קורונה ואף אחד מלבדם לא נדבק? עשו בדיקה למשפחה חוזרת
וכן למי שנמצא עם החולה המבודד והוא גם לא נדבק(אחרי שבועים!). הם בגילאי 3 - 9
אולי זה טעות???
אומרים שסוג דם O נדבקים פחות
3 משפחות קרובות שלילדיהם יש קורונה ואף אחד מלבדם לא נדבק? עשו בדיקה למשפחה חוזרת
וכן למי שנמצא עם החולה המבודד והוא גם לא נדבק(אחרי שבועים!). הם בגילאי 3 - 9
אולי זה טעות???
המציאות מוכיחה שלא...אומרים שסוג דן O נדבקים פחות
שוחחתי עם מישהי שגרה בארה"ב.הם בגילאי 3 - 9
אם לא נבדקו, אז איך יודעים שלא נדבקו?שוחחתי עם מישהי שגרה בארה"ב.
בסביבה שלה לא היה בית שלא היה בו חולה. אבל היא הדגישה שהילדים בקושי נדבקו. וגם אלה שחשבו שהם חולים, היו להם תסמינים קלים מאד במשך יום/יומיים.
(לא עשו להם בדיקות בכלל כיון שאישרו רק למבוגרים או לאנשים בסיכון).
זה ילדים קטנים כמה מצליחים לשמור על כללי זהירות??אם שומרים על כללי הזהירות בינם לבין עצמם, למה שידבקו?
גם אצלנו זה כך!אני יודעת על בעל ואשה שהיו ביחד בבית חודשיים!!!
הבעל היה כל הזמן חיובי והאשה יצאה כל הזמן שלילית...
והיא היתה איתו ממש כל הזמן ולא בבידוד או משהו.
הילדים הללו חיובייםן ללא תסמינים. נבדקו רק כי נחשפו לחולה מאומת. לא הם. בני משפחה האחרים.שוחחתי עם מישהי שגרה בארה"ב.
בסביבה שלה לא היה בית שלא היה בו חולה. אבל היא הדגישה שהילדים בקושי נדבקו. וגם אלה שחשבו שהם חולים, היו להם תסמינים קלים מאד במשך יום/יומיים.
(לא עשו להם בדיקות בכלל כיון שאישרו רק למבוגרים או לאנשים בסיכון).
אני יודעת על בעל ואשה שהיו ביחד בבית חודשיים!!!
הבעל היה כל הזמן חיובי והאשה יצאה כל הזמן שלילית...
והיא היתה איתו ממש כל הזמן ולא בבידוד או משהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים