קורונה איך זה הגיוני?!?!

• הוסף לסימניות
יש לנו חברים שהבן חזר מהישיבה עם תסמינים, והמתין בבית בבידוד מלא כל המשפחה לבדיקה,
לאחר 4 ימים עשה בדיקה ואחרי יום וחצי קיבל תשובה חיובית,
לאחר 3 ימים נוספים פינו אותו למלונית [מלון]

וכל בני המשפחה התחילו שבועיים של בידוד, ואף אחד לא נדבק,
למרות שלא שמרו במשך 6 ימים.

כנראה זה תלוי במערכת חיסונית, במוטציות של הנגיף,
ובעיקר מה שהקב"ה החליט. זה בטוח.

• הוסף לסימניות
יכולה לספר על עצמי.
חליתי בערב פסח (לא אומתתי, כי אף רופא לא הסכים לתת הפניה, אבל עשיתי שבוע שעבר בדיקת נוגדנים, ויש לי נוגדנים).
בעלי נדבק ג"כ, שני הגדולים ג"כ (עם תסמינים קלילים של איבוד חוש טעם וריח וזהו), שאר הילדים (בלעה"ר) כולל תינוקת בת 5 ימים!!! הרגישו טוב לחלוטין!!!
שתי אופציות:
1. נדבקו ועברו את זה ללא תסמינים.
2. לא נדבקו. וכנראה שהם סוג שלא נדבק (יש כזה, חוץ מהסוג דם).
שוב, לא נבדקנו אז, כי לא חזרנו מחו"ל ולא היינו בקרבת חולה מאומת, אז לא הסכימו לתת הפניה (אז היו מאוד קשים בזה, היום נותנים לכל אחד שמבקש).

• הוסף לסימניות
נגיף לא צפוי
אני יודעת על ילד שהיה חולה
אבא שלו היה איתו במלונית שבועיים עד שהילד היה שלילי
האבא- כל הזמן הזה היה שלילי והסתובב חופשי במלונית של חולים....

• הוסף לסימניות
מה התמיהה ??
לכל חיידק יש את המסלול שלו והתכנית שלו לאן הוא אמור ללכת, זה דבר ברור ! הכל נכתב מלמעלה !
אני דיברתי אם אחד שהיה חולה קורונה אחרי שהבריא והוא אמר לי שהוא אבא שלו ואמא שלו כולם חלו בנגיף.
ולעומת זאת דודה שלו שהייתה אצלם בשבת (כנראה לפני שאומתו) לא חלתה כלל !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה