כללי איך זה נראה בתור כריכה לספר?

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הרקע כספר עלילתי למבוגרים ונוער. עדין לא עבדתי על הצד הטיפוגרפי, איך הרקע? האם הכוון טוב? מחכה גם להערות והארות
צפה בקובץ המצורף 10094

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 906.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הרעיון הכללי יפה מאד, אולי בצד האחורי אין צורך לחזור שוב עם אותה תמונה בדיוק או לחזור עליו בצורה מעניינת יותר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
העיצוב טוב!
הטיפוגרפיה זקוקה לשיפור. בעיקר בחזית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל אני חייבת התנצלות שלא הגבתי בקשר לתמונות. הסורק שלי משום מה עושה בעיות. הוא מראה לי את התמונה בפריוויו אבל כשאני רוצה לסרוק הוא פשוט נתקע.
הכריכה ממש יפה!!!
הייתי מוסיפה הצללה עדינה על הקיר לווילון ולדמות. רק על הקיר והמסגרת של החלון ולא על העובי של החלון, כמובן.
חוץ מזה לדעתי כדאי קצת להנמיך את הוילון, כך שהקשר יהיה בערך בגובה של הראש.
יפה מאד! אהבתי!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד
אם אפשר למצוא דמות אחרת שאיננה צללית
וכן לשנות את הפונט
שים לב שספרים איכותיים בד"כ משתמשים בפונט יפה ועיצוב לשם של הספר
לדעתי זה חשוב מאד אפילו יותר מהציור

• הוסף לסימניות
מאד יפה, הצבעים הכהים יוצרים תחושת מסתורין.
כמו שאמרו מקודם- לא כדאי לחזור על אותה תמונה בחלק האחורי, אולי כן אפשר להשתמש באותב תמונה אבל להגדיל אותה הרבה כדי שלא יראו את כולה ואולי קצת לטשטש.

• הוסף לסימניות
משהו טיפה מיושן בפונט ובחלון אבל הכיוון מדהים

• הוסף לסימניות
אני מודה לכולכם על העצות והמילים הטובות. ביקשתי שתתיחסו לרקע כי טרם עיבדתי את הטיפוגרפיה. דורון רונן הדמות היא צללית בכוונה מטעמים רעיוניים ועקרוניים. אשנה לפי ההערות ואעלה תמונה סופית בע"ה
שוב תודה
אלף.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות צללית (לדעתי אפי, יותר חזק מתמונה)9 אבל בצורה מענינת יותר. לא חייבים דווקא כתם שחור. וכן נראה לי שהצללית צריכה מקום יותר דומיננטי, נראה לי טן מדי

• הוסף לסימניות
תקשורת, הסבירי לי את כוונתך, איך אפשר לשפר את הצללית?

• הוסף לסימניות
התמונה יפה, ורעיון ההצצה מהחלון מענין.
לדעתי, יהיה יפה יותר לשים חלון מודרני ולא מיושן כזה.
הצל השחור שאמור להיות וילון לא כל כל פורפורציוני לחלון ואולי עדיף בלעדיו.
גם בלי הוילון זה כבר עמוס בהרים, בחלון ובילד.
וכמובן- הפונטים, חייב שנוי גם בגודל.

• הוסף לסימניות
הרעיון מעניין, אך משהו כאן מידי דהוי ולא תופס: הצבעים צריכים יותר רוויה, הם דהויים (קח בחשבון את ההדפסה הסופית) הפונט נוראי אפילו לסקיצה...
אכן, כדאי לשנות את החלון והנוף למודרני יותר, מושך ועדכני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הואהו מהמהם!
האחורה לא כ"כ אהבתי
המקדימה ממש יפה

• הוסף לסימניות
דוקא אני מאוד התלהבתי מהחלון היפה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל העסק עם הילד והוילון כהה מדי...
מסכימה גם שהפונט מיושן.
אבל כולם מפרגנים כל כך...אז למה אני מעירה? לא יפה מצדי...
נשמח לראות את הספר בחנות. האם זה קומיקס?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אהבתי!!
(לא מתייחסת בכלל לטיפו')

הצללית דווקא טובה לדעתי, תוסיפי צל כמו שרונצ הציעה, ואולי צריך קצת להגדיל את הראש של הילד, כרגע זה נראה פרופורציות של מבוגר, אבל קטן מדי ביחס לחלון.

בתמונת הנוף - תוציאי אייריס, כי זה עלול לצאת דהוי מדי. כרגע נראה שחסר שם צבע.

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו? יותר טוב? פחות טוב? (הטקסט בגב זמני בלבד)
תרגישו בנוח להעיר אני רוצה שיצא הכי טוב שאפשר
צפה בקובץ המצורף 10129

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 146 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
כיוון בהחלט טוב! הצללית דוקא מסקרנת יותר מאשר דמות אמיתית. אמרת שטרם עבדת על הטיפוגרפיה וזה ברור.
(חבר'ה, לא ראיתם שהיא בקשה לא להתיחס לטיפוגרפיה? זה מעצבן שמעירים)
גמני הייתי אומרת שמאחורה אולי לשים את תמונת הנוף פרושה על הכל.
חסר לי משהו בחיות של הצבעים. למשל על כל התמונה בפוטושופ הייתי מוסיפה צהוב. ("אדג'סט"- "סלקטיב קולור" - "ניוטרל" - הוסף צהוב)
כלומר יש לי כאן מג'נטה שולט וחסר קצת חמימות. גם הצבעים בתמונת הנוף טיפה קרירים. אולי זו רק תצוגת המסך? תבדקי אם אני צודקת. בהצלחה!
ההערה שלי מתיחסת לגירסה הראשונה-
לגבי הגרסה שניה - המממ... אהבתי את החלון הקודם יותר וגם שזה לא השתלט על כל הקדימה. כלומר החלון עכשיו גדול מדי. השוליים חשובים מאד בעיצוב גרפי כדי שהצופה יוכל להתרכז בעיצוב והעין לא תברח החוצה. האם מותר להתיחס לטיפוגרפיה עכשיו? אז הפונט... הייתי משתמשת בפונט חדש יותר. יש לך? משהו מפונטביט - שפע, מגה, טיפוגרף... לא יודעת.
וא. אייכלר - שלא יעלה על מסגרת החלון.
הצבעים עדיין קרירים בעיני. הוילון השקוף - מקסים!

• הוסף לסימניות
Rivk, תודה על ההערות. העירו לי כאן שהחלון מיושן ולכן החלפתי אותו למודרני יותר, אולי פשוט אקטין אותו כדי שיהיו רווחים?
בקשר לפונט, אין לי פונטים חדשים ולא שווה לי לקנות כי אין לי הרבה עבודות גרפיקה. הפפונט שהשתמשתי בו הוא פונט שיצרתי לבד לצורך העניין תוך הישענות על אריאל. אולי תראי לי דוגמאות של פונטים חדשים ואצור משהו בסגנון עכשווי יותר? בשביל כמה אותיות לא אשקיע ברכישת פונטים של פונטביט...
רוב תודות
אלף.

• הוסף לסימניות
הכריכה בסדר גמור, מאוד יפה.
קצת מפריע לי השחור הזה בעיניים.

האחורי לא אהבתי את איפה שכתוב המילים על חצי שקיפות.
המילים העקומות בקדמי כבר פסה מהעולם, מקסימום אם רוצים דווקא אז לעשות עקום בעוד כמה מעלות.

להחליף פונטים כבר אמרו?
בסה"כ העבודה ממש מוצלחת ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה