כללי איך זה נראה בתור כריכה לספר?

• הוסף לסימניות
לגבי הפונט - כשיהיו לי כמה דקות ב"נ אעלה לך לכאן כמה דוגמאות. או שמא תתני לי אימייל שלך (בהודעה פרטית?) ואשלח לך את צמד המילים בווקטורי שתוכלי להשתמש?
לגבי החלון - אכן, אם תקטיני את החלון הנוכחי זה בהחלט ישפר את העיצוב.

• הוסף לסימניות
רצית הערות?

אז ככה - - -
לגבי הכריכה מקדימה:
1. אהבתי יותר כשהחלון הוא תמונה ולא איור ממוחשב עם אפקטים
(בכלופן ספר לנוער)
אולי ספציפית לא את החלון שהיה בכריכה הראשונה (ניראה של טירה) אלא חלון אחר.
2. בקשת לא לדבר אעל הטיפוגרפיה,
אבל בכל זאת, את חייבת פונט אחר!
זה פשוט יעלה לך את העבודה ב10 מדרגות - - -
3. ב2 הכריכות הוילון 'תקוע', תנסי לשלב אותו יותר טבעי ואמיתי.
4. ואולי תנסי לשים תמונה של חלון, לא מהפרונט, אלא מזוית,
זה יתן יותר עניין.

לגבי הכריכה האחורית:
1. לא אהבתי, אולי זה משו אישי שאני לא יכולה לסבול שקיפויות
אולי זה פסה, אבל לדעתי לא עובר (ד"א זה רק דעתי - - -).
2. גם את ההצללה בריבוע של הטקסט לא אהבתי (מהסיבות הנ"ל)
3. מה שכן הייתי מציעה, לשים רקע של המשך הקיר (שבתמונה בפרונט)
ואת הטקסט על סטריפ צר בצבע מלא מתחילת הספר ועד סופו בגובה הכריכה.
ושיהיה קשר בין הקדימה לחורה של הכריכה, הייתי מוסיפה איזה אלמנט
מהוילון / אדן החלון / או משו אחר שיש בקדימה לגב - - -

זוהי דעתי - - -

• הוסף לסימניות
סליחה על ההערות אבל:
1. הנוף לא נראה חלק אינטגרלי מהחלון. זה נראה ממש שהדביקו אותו בפוטושופ. תנסילעשות לחלון מאחרונה איזו הצללה שהנוף יראה יותר אמיתי מבעד לוילון. אולי גם שהחדר יהיה יותר מואר
2. הצבע הכהה ואולי גם בגלל שזה חום קצת מדכא תעשי את זה יותר בהיר
-תנסי לראות בספרים של פלדהיים, יש שם הרבה עטיפות עם הדמיות של קירות חלונות וכו' ושם זה נראה ממש טוב
בסה"כ הכיוון טוב מאד

• הוסף לסימניות
לא עברתי על ההערות הקודמות, הכריכה יפה מאד מאד.
להחליף פונטים בלי ספק. את ''א. אייכלר למקם במקום אחר ברקע לא על החלון. למטה אולי. סביב צללית הילד יש הילה דקה או קו אפרפר שמפריע בעין. כמו''כ לטעמי כדאי לשכלל את הוילון להוסיף דוגמא קלושה על הבד סיומת או פרנזים באותו צבע אפילו, זה יראה הרבה יותר. אהבתי יותר את החלון הישן.
אבל גם כך הכריכה ''מדברת'' מאד.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
אני שמחה מאד עם ההערות ומודה לכלכם.
אתם כל כך מתנצלים, ולא מבינים שהכי חשוב לי שהכריכה תראה הכי טוב שאפשר בס"ד ואת המחמאות לקבל על המוצר בחנויות בע"ה
blabla, בשתי הכריכות החלון הוא איור ממוחשב, אני שמחה שחשבת שהראשון הוא תמונה:)... אז מה אתה מציע? שאנסה ליצור חלון בסגנון של הראשון רק בלי השפיץ אלא עגול ובזוית?... האם הבנתי את כוונתך?
אנסה ליישם את כל ההערות כמידת יכלתי בסיעתא דשמיא ואם לא נמאס לכם אעלה את התוצאות המשודרגות עד שכולכם תהיו מרוצים----;)

• הוסף לסימניות
אלף, קיבלת את המייל שלי? שלחתי לשתי הכתובות ואחת מהם (בזקאינט) חזרה אלי משום מה.
מחכים לגירסאות משופרות
ר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;96018:
blabla, בשתי הכריכות החלון הוא איור ממוחשב, אני שמחה שחשבת שהראשון הוא תמונה:)...

וואלה צודקת,
עכשיו כהסתכלתי בגדול/מקרוב אני רואה שזה עיבוד,
גם המסגרת עיבוד מחשב?

בכולופן, למה שלא תלכי על תמונה אמיתית?

• הוסף לסימניות
Rivk, קיבלתי את המייל, המון תודות, אעלה בע"ה את המשופר.
bla bla, כן, גם המסגרת, הכל איור פוטושופ, אנסה לחפש תמונה באיכות... אני מקווה רק שחלון בזוית יאפשר לראות את ההרים שבנוף כי הם מאוד חשובים...
תודה רבה
אלף

• הוסף לסימניות
תראי, אלף, את לא חייבת לרצות כאן את כולם!! במיוחד שיש כאן כמה דעות מנוגדות.
תקחי לך את העצות שנראות לך טובות, ואת השאר שימי בצד. אני בטוחה אף אחד לא ייפגע.;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה