איך זה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
למה פה לא מעלים עבודות לחוו"ד כמעט? כדי שנחכים אחד מהשני?
ואם לא אתם - אז אני...
מדובר על סרט למוסדות, השיר הוא על מנגינת - כעץ שתול על פלגי מים - וגם על זה מבוסס המילים.
בריבוע רואים כל פעם מוסדות וארגונים השייכים לנושא
נראה לכם?

משום מה הקטע של העץ שמשתלב עם התמונות לא נראה לי. אשמח לשמוע הערות והארות מחכימות! (מבוצע באפטר)

התמונות משתנות מהר כי הן לפי קצב המילים -

קבצים מצורפים

• כעץ שתול.wmv
    KB 233.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
? איפה הקליפ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;645993:
כן, זה מה שיצאתי בינתיים כי לרנדר הולך לי זמן...

אויש, זה יפה מאד!!
אהבתי!
מענין לראות בשלבים מתקדמים!~

• הוסף לסימניות
רעיון יפה
קח בחשבון שאתה נותן 3 שניות תצוגה לכל תמונה תצטרך הרבה מאוד תמונות,
מדוגמה של 2שניות א"א לשפוט, ובמידה שזה הקו לאורך כל הקליף, לדעתי במהירות הנוכחית אין מספיק זמן לראות את התמונה/אובייקט/מסר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
MOG - הרעיון של הקו הוא רק לפזמון של השיר וכל פעם רואים שניה אחת את התמונות, אבל בעיקר רציתי חוות דעת על הביצוע של הרקע. - העץ, המים, ואיך זה נראה לכם הכל ביחד?

• הוסף לסימניות
סתם שאלה למה המסך לא מסך רחב?
מסתבר שהעלת באיכות נמוכה אבל עדיין העץ נראה לא מחודד במיוחד אני טועה? נסי/ה לחפש תמונה איכותית יותר.
חוץ מזה למה יש שקיפות על העץ, בכוונה? לדעתי יפה שהים יהיה ברקע עליו התמונות המתחלפות ומעליו עץ ללא שקיפות.
המעבר בין התמונות לא מחליק נראה לי שעשית מן טשטוש לסוף תמונה ולא לחיבור בינהם.

הגזמתי עם כמות ההערות ל3 שניות...:cool:

אבל ברעיון אהבתי את הרעיון!

• הוסף לסימניות
קודם כל, הרעיון יפה, אבל יש כמה בעיות...
א. התמונות מתחלפות מהר מדי, לא מצליחים לראות כלום!! להאט קצב.....
ב. המעבר בין תמונה לתמונה קופץ ומפריע בעין... נסו dissolve זה ימתן...
ג. השמים בכוונה אפורים? (או שאין שמים?..)
ד. לגבי העץ, תנסו אטום, בלי שקיפות נראה לי שזה יתקבל טוב יותר

הכיוון טוב
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
גם אני מצטרפת להארות (ואני לא מתיחסת אליהם כאל הערות!) בנוגע לשקיפות העץ, והמעבר בין התמונות.
אך רציתי להעלות נק' נוספת שחשובה במיוחד - אם את רוצה לשדר יוקרה, את לא יכולה להשתמש באנימציות קונטרסטיות בין התמונות. ע"כ הייתי מציעה לך לתת אנימציה של זום IN / OUT.
אם מתאים לך לעבוד קצת יותר - תוכלי לגזור את הבניינים מהרקע המקורי (בפוטושופ - כמובן) להכניס לקומפוזיציה ענקית (XL) ולנווט את המצלמה (או תזוזה על ערך הPOSITION) ביניהם.

ובנוגע לשאלתך בנושא פופולריות הפורום,
תוכלי לבדוק שרשורים ישנים.
ובקצרה - רב הלקוחות לא מסכימים שהחומרים שלהם יעלו לרשת אם מפאת זכויות יוצרים (רוצים להשכיר את הסרט) ואם מפאת תמונות נשים או ארועים משפחתיים.
בקשנו ה-מ-ו-ן פעמים שהפורום הזה יהיה סגור ע"מ שנוכל להתייעץ בכיף, אבל זה לא נעשה.
ואם את שואלת מה עושים בינתיים, התשובה פשוטה - שולחים לחברות / ידידות במייל (או ג'מבו מייל וידידיו) ...

• הוסף לסימניות
אני אמרתי זאת פעם ואומר זאת שוב...
זה נראה שהגרפיקאיות נהפכות לעורכות וידאו, וכאילו לוקחים גרפיקה של תמונה/פרסומת/ וכדו', ונותנים לזה "מושן" והנה זה וידאו...
לא יודע מה להגיד לכם, זה לא וידאו, זה גרפיקה בתנועה...

• הוסף לסימניות
היום עורכת וידאו צריכה הרבה ידע בגרפיקה. לפחות במצגות לסמינרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;646290:
היום עורכת וידאו צריכה הרבה ידע בגרפיקה. לפחות במצגות לסמינרים
כנראה שאת צודקת, אך בסופו של דבר זה אמור להיראות כסרט ולא כאיזה מצגת פלאש... לא?
ואולי אין כללים וכל אחד עושה מה שיפה לדעתו?
בכ"א סרט וידאו סטנדרטי -זה לא נראה...

• הוסף לסימניות
אכן. יש עריכת וידאו ויש עריכת מצגות. בעריכת מצגות כמעט תמיד משלבים גם עריכת וידאו

• הוסף לסימניות
הגדרה יפה!!!

• הוסף לסימניות
פופקו, יש בעיה היום, יש הרבה לקוחות שדורשים דוקא, מצגת מתמונות ללא וידאו, מה שגורם לנו העורכים אתגרים מיוחדים, על מנת להביא תמונות למצב שיהי' ולו בדומה לוידאו יש הרבה עבודה.

דוקא שבוא שעבר העלו כאן רעיון חמוד אולם זמן הביצוע שלו כפול משעות העבודה על סרט וידאו, וכאן נכנסים שוב לנקודה "הכסף" כמה משלמים וכמה דורשים על עבודה זו.

ולתמונה נכנסים (וכל הכבוד להם) הגרפיקאים שעושים מוישן לתמונות, עם מעט גרפיקה מעניינת. זה הולך הרבה מאוד, בפרט למוסדות.

• הוסף לסימניות
לא רק זה.
גם כשיש קטעי וידאו איכותיים. רוצים וידאו מעוצב

• הוסף לסימניות
לכל המגיבים... לביצוע של הקטע שהעליתי הייתי יכולה להשתמש רק בתמונות (מטעמים דתיים....) ולנסות להחיות אותם כפי יכולתי

• הוסף לסימניות
הוא אשר דברתי, מוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה