מידע שימושי איך זה עובד הדרגה בתמ"ת מישהו יכול להסביר לי בבקשה

• הוסף לסימניות
אני חדשה בתחום (ילדה ראשונה)
ולא הצלחתי להבין איך זה עובד הדרגות
לפי מה מקבלים דרגה?
אציין שלי יש 2 עוסק עצמאי בעלי אברך אבל יש לו גם עוסק שפעיל אחת לחודש
ואני גם שכירה

אשמח לכל מידע בעניין עם החוק החדש ולפני החוק החדש (במידה והחוק לא יעבור)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני חדשה בתחום (ילדה ראשונה)
ולא הצלחתי להבין איך זה עובד הדרגות
לפי מה מקבלים דרגה?
אציין שלי יש 2 עוסק עצמאי בעלי אברך אבל יש לו גם עוסק שפעיל אחת לחודש
ואני גם שכירה

אשמח לכל מידע בעניין עם החוק החדש ולפני החוק החדש (במידה והחוק לא יעבור)
תודה רבה

מה זה נקרא עוסק שפעיל אחת לחודש?
אם יש לו עוסק פטור אז הוא נקרא עובד
אל תצייני בכלל שהוא אברך.
תגישי את הבקשה שלכם כעצמאים. תתעלמי מהתלוש שלך כשכירה, וגם מהיותו של בעלך - אברך.

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא עוסק שפעיל אחת לחודש?
אם יש לו עוסק פטור אז הוא נקרא עובד
אל תצייני בכלל שהוא אברך.
תגישי את הבקשה שלכם כעצמאים. תתעלמי מהתלוש שלך כשכירה, וגם מהיותו של בעלך - אברך.
תודה על התגובה .

שאלה: זה לא מסובך שלא מגישים את הכל? ז"א שלא מדווחים על הכל?
אמרו לי שהם הולכים לעשות סנכרון עם הביטוח לאומי
ולמה יותר שווה להצהיר שהוא לא אברך? ולהגיש את 2 העוסק פשוט שלנו?
שוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
ולמה יותר שווה להצהיר שהוא לא אברך? ולהגיש את 2 העוסק פשוט שלנו?
אברך לא מזכה בדרגה בכלל

מה הכוונה שתי עוסק פטור לך? אין כזה דבר.
אבל אם לך יש עוסק ולבעלך עוסק אז מעולה - זה מה שתדווחי שאתם עצמאים.
שאלה: זה לא מסובך שלא מגישים את הכל? ז"א שלא מדווחים על הכל?
זה אולי מסובך.. אבל אם את רוצה דרגה נמוכה אז....
שימי לב שאם אתם משפחה של 3 נפשות - בשביל לקבל דרגה 3 מותר לכם להרוויח יחד 6,300 ש"ח ביחד!! כשאת עובדת 144 שעות ובעלך 96..

כל נתון שיחרוג מזה תקבלי דרגה יותר גבוהה = שכר לימוד יותר גבוה.

• הוסף לסימניות
אברך לא מזכה בדרגה בכלל

מה הכוונה שתי עוסק פטור לך? אין כזה דבר.
אבל אם לך יש עוסק ולבעלך עוסק אז מעולה - זה מה שתדווחי שאתם עצמאים.

זה אולי מסובך.. אבל אם את רוצה דרגה נמוכה אז....
שימי לב שאם אתם משפחה של 3 נפשות - בשביל לקבל דרגה 3 מותר לכם להרוויח יחד 6,300 ש"ח ביחד!! כשאת עובדת 144 שעות ובעלך 96..

כל נתון שיחרוג מזה תקבלי דרגה יותר גבוהה = שכר לימוד יותר גבוה.
תודה לך על ההסבר הברור
ומה הבעיה שיש לי 2 עוסקים? זה 2 תחומים אחרים ושניהם פטורים

• הוסף לסימניות
ומה הבעיה שיש לי 2 עוסקים? זה 2 תחומים אחרים ושניהם פטורים
אין כזה דבר שלבן אדם יש שתי עוסקים. ייתכן שברשויות את רשומה כשתי סוגים של הכנסות אבל זה אותו עסק. כאילו זה לא שמותר לך להרוויח 200,000 ש"ח - 100,000 עבור כל עוסק.
יכול להיות שאצלך זה מחולק לשתיים, ובשתי סוגי קבלות אבל ברשויות את רשומה כעסק אחד.

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר שלבן אדם יש שתי עוסקים. ייתכן שברשויות את רשומה כשתי סוגים של הכנסות אבל זה אותו עסק. כאילו זה לא שמותר לך להרוויח 200,000 ש"ח - 100,000 עבור כל עוסק.
יכול להיות שאצלך זה מחולק לשתיים, ובשתי סוגי קבלות אבל ברשויות את רשומה כעסק אחד.
כן צודק
יש לי 2 עסקים על עוסק אחד

• הוסף לסימניות
לפני כל הכאב ראש תבדקי בסימולטור מה הדרגה שמגיעה לרמת ההכנסה שלכם. לבן יחיד יכול לצאת שכר לימוד 1700 ש"ח...
אז תבדקי אם בכלל רלוונטי:

הערות:
-לצורך הסימולטור תבחרי רק עצמאי/שכיר, אי אפשר להכניס את שניהם. ובשכר שימי את סה"כ ההכנסות מכל העבודות
-במספר שעות את תצהירי מה שתרצי, אז לצורך הסימולטור את יכולה להכניס 170 שעות חודשיות וזה כמו משרה מלאה

• הוסף לסימניות
לפני כל הכאב ראש תבדקי בסימולטור מה הדרגה שמגיעה לרמת ההכנסה שלכם. לבן יחיד יכול לצאת שכר לימוד 1700 ש"ח...
אז תבדקי אם בכלל רלוונטי:

הערות:
-לצורך הסימולטור תבחרי רק עצמאי/שכיר, אי אפשר להכניס את שניהם. ובשכר שימי את סה"כ ההכנסות מכל העבודות
-במספר שעות את תצהירי מה שתרצי, אז לצורך הסימולטור את יכולה להכניס 170 שעות חודשיות וזה כמו משרה מלאה
בסימולטור צריך לכתוב שעות לשבוע או שעות לחודש?????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה