כללי איך זה עכשיו?

• הוסף לסימניות
עשיתי דו צדדי כפי המלצת המומחים, אשמח להערות והארות

קבצים מצורפים

• מודעה צילום לאורך.png
    KB 739.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יותר יפה
המספרים מעצבנים אותי
תנסה לסדר אותם בשורה אחת בחלק התחתון, כולל המייל, בפונט סולידי. כשביניהם הסימן הזה: "|"
2. האמצע, לדעתי צריך להיות יותר מוגדל
"בוגר בית הספר לצילום" לא מצלצל טוב, עם כבר אז "בוגר מגמת צילום בפרוג" או משהו כזה, או איציק קנטי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;1125174:
לא הבנתי כוונתך
המספרים גדולים מדי, זה בלגאן, לא יפה בעין, שורה אחת מסודרת, תעניק מראה יותר מקצועי, לא צריך לראות את המספרים בענק.
נכתב ע"י KOBI13;1125174:
כוונתך ללוגו?
לא הלוגו, אלא השורה של "בוגר בית הספר"
נכתב ע"י KOBI13;1125174:
בלי לזלזל , זה נשמע לי יותר מקצועי מ'בוגר מגמת צילום בפרוג'
בוגר בית הספר לצילום זה אנמי, אף אחד לא יכול לדעת באיזה בית ספר מדובר, מגמת צילום זה נשמע הרבה יותר מקצועי.

• הוסף לסימניות
שיפור משמעותי!
יפה מאד!!

אכן כדאי לסדר את הפרטים בשורה אחת, ולהרחיק את השם והפרטים מהחלק העליון.
לגבי ״בוגר בית הספר״: בעברית כותבים או בוגר ״בית הספר x-(שם בית הספר) לצילום״ או ״בוגר בית ספר לצילום״
אי אפשר לשים ה׳ הידיעה בבית הספר כשלא ידוע איזה בית ספר.
(ה׳ הידיעה באה לציין משהו שידוע כגון: ״הוא בתוך המכונית האדומה״ - המסוימת הזו שעומדת כאן...

בחזית בחלק התחתון,
אולי כדאי לשים את רקע העיטורים (כמו בכרטיס הקודם) במקום רקע הריבועים שנמצא כרגע, העיטורים משדרים הרבה יותר מלכותיות...

את כל השורה ״צריך מזכרת מושלמת״כדאי לעשות באותו גודל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך אתם, אבל ממבט ראשון זה נראה כמו מזכרות לארועים- ברכונים וכד'
אם השם של העסק לא היה קשור איכשהו לצילום- רק המילה בית ספר לצילום היתה מרמזת.
צריך לים בפרוש את המילים :"צילום ארועים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria6780;1125204:
אני לא יודעת איך אתם, אבל ממבט ראשון זה נראה כמו מזכרות לארועים- ברכונים וכד'
אם השם של העסק לא היה קשור איכשהו לצילום- רק המילה בית ספר לצילום היתה מרמזת.
צריך לים בפרוש את המילים :"צילום ארועים"

צודקת, לפני כן הכל היה בצד אחד וגם המצלמה,
אבל כעת שהמצלמה מאחורה, באמת החזית לא משדרת מספיק שזה צילום (גם הלוגו ה״מלכותי״ בא ממשפחת המזכרות)
אפשר אולי מתחת ללוגו בחזית להוסיף את המילים: קובי כץ - צילום מקצועי

• הוסף לסימניות
שיפור משמעותי
הערות נכונות העירו מעלי

את שלי אני אוסיף:
הקוים שמעל ומתחת לפירוט סוגי הצילומים כדאי לעשות בסגנון של הקוים המעוקלים בלוגו
כמובן שיהיו ישרים
זאת כדי לשוות מראה זהה בין 2 הצדדים

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תיקנתי קצת, אני לא מוצא פתרון בינתיים לכך שזה נראה כמו מזכרות ברכונים וכו'

קבצים מצורפים

• מודעה צילום לאורך.png
    KB 773.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפיפיה!

לדעתי להוריד את הרווח בין ה"צילומ לכותי"
אם אין שם רווח - אז אולי כדאי להגדיר באופן טייפ שיעבוד על קרינג ויזואלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה