תודה. זה צבעי אקריליק, צבעים: אדום כחול צהוב ביצה לבן ולא זוכרת עוד...וואוו מיוחד!
ממש אוהבת את הגוונים של הרקע.
תספרי, עם איזה צבעים? על מה צבעת?
אם מותר הערה, הייתי שמה את הציפורים יותר ימינה, כאילו דרוש לי המרחב שהן עפות אליו.
תודה. זה צבעי אקריליק, צבעים: אדום כחול צהוב ביצה לבן ולא זוכרת עוד...
אין לי בעיה עם הערות, זה טוב לשמוע... רק מה? מסכנות כבר תקעתי אותן שם....
אם מותר הערה, הייתי שמה את הציפורים יותר ימינה, כאילו דרוש לי המרחב שהן עפות אליו.
תודה תודה. כייף לשמוע (לקרוא)...הם יצאו לחופש מחוץ לפריים של התמונה
אני אוהבת את המיקום שלהם
מקסים,
גם אני הייתיממקמת את הציפורים אחרת, אולי אפילו את הקנוואס לרוחב ואת הציפורים מימין כדי שיהיה מרווח לכיוון המעוף שלהןף ואולי אפילו להקטין כדי לתת יותר תחושתמרחב.
עדיין מקסים ממש!
כל הכבוד!
והרקע מגניב ממש...
מה יש שם מחוץ לפריים שהן עפות אליו
או עץ לנוח עליו מהמסע הארוך שעברו עד עכשיו...חופש
אח לפחות זה מפתח את הדימיון....מהמם, יוצר תחושת רוגע כזאת...
דווקא אהבתי את המיקום של הציפורים, נותן מקום להרבה דמיון, מה יש שם מחוץ לפריים שהן
או עץ לנוח עליו מהמסע הארוך שעברו עד עכשיו...
עפות אליו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים