כללי איך חוזרים ב'הסטוריה' בפוטושופ לפעולה מוקדמת

• הוסף לסימניות
שלום
בפוטושופ יש מצב של הסטוריה ובו ניתן לחזור אחורה לפעולה הקודמת. אני רוצה לדעת כיצד אני יכולה לחזור לדוגמא מפעולה מס' 5 כאשר ברשימה יש 15 פעולות, מבלי לחזור משאר הפעולות? באופן הרגיל התוכנה מאפשרת לי לחזור מהפעולה האחרונה ולבטלה ואחר כך את שלפניה וכו' עד לפעולה מס' 5, ולא מאפשרת לי לחזור מאחת מהפעולות באמצע בלבד.
אשמח לשמוע תגובה לפתרון הבעיה.
הפוטושופ שלי CS5

• הוסף לסימניות
יש אפשרות עם כלי מברשת ההיסטוריה.
לבחור בכלי, לסמן את הנקודה שעד לשם רוצים לחזור. ולצבוע את המיקום הרצוי עם המברשת.

מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;985918:
יש אפשרות עם כלי מברשת ההיסטוריה.
לבחור בכלי, לסמן את הנקודה שעד לשם רוצים לחזור. ולצבוע את המיקום הרצוי עם המברשת.

מקווה שהובנתי.

אחר המחילה, לא הבנתי. עם מברשת ההסטוריה מתאפשר לי לשנות כמה מהלכים אחורה, מהסוף ועוד כמה מהלכים, לדוגמא מ-15 עד מהלך 10. אני מחפשת מצב בו אוכל לחזור בהסטוריה רק למשל את מצב 13 בלבד. האם הדבר אפשרי? ואם כן - אם אפשר להסביר יותר.
גם איני יודעת מהי התיבת סימון שיש ליד כל מהלך בהסטוריה שיש אפשרות לסמן אותה עם מברשת הסטוריה. מה בדיוק זה עושה?
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
תופסים נקודה כלשהי בחלון ההיסטורי. וצובעים את האזור עם המברשת ההיסטורי.
כמובן בתנאי שלא בוצע על אותו אזור בדיוק שינוי נוסף לאחר פעולה ספציפית זו

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 26.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;985934:
תופסים נקודה כלשהי בחלון ההיסטורי. וצובעים את האזור עם המברשת ההיסטורי.
כמובן בתנאי שלא בוצע על אותו אזור בדיוק שינוי נוסף לאחר פעולה ספציפית זו

איני יודעת, עדיין אצלי הסימון של המרובע עם מברשת ההסטורי אינה מבצעת כלום, גם אם לא חזרת על פעולה מסוימת כמה פעמים, אלא עשיתי כמה פעולות שונות. הוא מאפשר לשוב מהסוף כמה מהלכים שרוצים, אבל תמיד מהסוף.

• הוסף לסימניות
יש עוד דרכים.
השאלה איזה פעולות עשית ביניהם?
פירוט ברמה גבוה, יעזור לנו לעזור לכם ברמה מייטיבית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה