איך חוסמים חדר מחסימת רעשים?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
יש לנו חדר גדול שבעלי נהנה מאוד ללמוד בו.
הבעיה היא שנכנסים אל החדר הזה רעשים מן הבית וזה מפריע לו.
החדר בנוי בבנייה עבה וטובה, לא חושבת שבה הבעיה.
יש בקיר קרוב לתקרה חור ריבועי בגודל 30סמ"ר - הדירה במקור הייתה עם הסקת גז, והחור נוצר כדי לאפשר לחימום להכנס אל החדר.
סתמתי את החור בחתיכת קלקר ועליה מרחתי שפכטל - עזר מאוד, אבל עדיין הרעשים מציקים.
הסתימה שביצעתי לא מספיק לחסימת רעשים? ואולי הבעיה בדלת?
מדובר בדלת הזזה (תאמת לא נראית לי חוסמת רעשים - יש להם מאיפה להכנס)
שווה להחליף לדלת אקוסטית? זה סיפור יקר? ואמור לחסום לגמרי רעשים?
תודה מראש לכל העונים/ות!

• הוסף לסימניות
לשים דשא סינטטי מלמעלה. או צמר סלעים או גם וגם...

• הוסף לסימניות
כל מקום שעובר אוויר עובר רעש...זה הכלל.
החשודה העיקרית היא הדלת ולהחליף לדלת אקוסטית זה יקר
אפשר להחליף לדלת רגילה עם אטימה טובה ואפשר לנסות לאטום את הדלת הקיימת,
אני כבר לא ממש זוכרת איפה נקודות התורפה של דלת הזזה אבל בהום סנטרים יש מגוון סרטי אטימה לדלתות,
חשוב שיהיה גם מגב בתחתית אבל אין לי מושג אם אפשר בדלת זזה.

• הוסף לסימניות
לכאורה הדלת היא עיקר הבעיה.
אם חשוב לבעלך השקט אז אולי שווה להשקיע בדלת אקוסטית איכותית.
זה באמת סיפור של מינימום 1200 ש"ח השקעה.
אך זה אי"ה אמור לפתור את הבעיה.
הכלל הוא שרעש עובר בחומר שהוא חלול כמו עץ.
ונעצר בחומר אטום כמו גומי שעוצר את העברת גלי הקול.

• הוסף לסימניות
אות לי,
כתבנו יחד.
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה