איך חותכים קטע מוזיקה? בדרך פרימיטיבית...

• הוסף לסימניות
אני לא מתעסקת במוזיקה אבל צריכה לחתוך קטע מתוך שיר עבור תוכנית פורים לביתי.
איך עושים זאת?
באיזו תוכנה?

תודה!!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה
אני לא רואה שם כלים לחתוך, זה רק לגיות וכו' לא?
אפשר הסבר מקוצר??
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה לינק להורדת התוכנה?
זה משהו שכל אחד יכול או צריך להתמצא בתחום?
חוש טכני יש...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממלץ על audacity אחרי שיודעים מה לעשות זה קל, מה גם שיש בו עוד הרבה אופציות לעריכה.
אם מישהו רוצה אני יעלה לכאן סרטון הסבר על השימוש בו.

• הוסף לסימניות
אני ממלץ על audacity אחרי שיודעים מה לעשות זה קל, מה גם שיש בו עוד הרבה אופציות לעריכה.
אם מישהו רוצה אני יעלה לכאן סרטון הסבר על השימוש בו.
אם אתה מעלה סרטון אולי כדאי באשכול חדש כדי שיהיה קל למי שמנסה לעשות דברים כאלה למצוא את זה בפורום
שכויח!

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט להשתמש ביוצר הסרטים (movie maker לשעבר), שמים תמונה כדי שיהיה אפשר להוסיף קובץ שמע, מוסיפים את השמע - חותכים היכן שרוצים וסוגרים בתור קובץ שמע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה