כללי איך חותכים תמונה בצורת--

• הוסף לסימניות
ראיתי כבר כמה פעמים כזה דבר והייתי רוצה לדעת איך זה נעשה.
לוקחים הרבה תמונות או הרבה מילים או משפטים ואחד עומד ליד השני או בצמוד וכנראה יש איזשהו אפקט שחותך את כל התמונות לצורה אידה. נגיד, הכל לצורת תפוח. האם זהו אלמנט, אקשן, אפקט מסוים או מה? הייתי שמחה לקבל הסבר. זה די חשוב לי לעבודה ללקוחה כרגע.
תודה לעוזרים
תהי משכורתכם שלימה.

• הוסף לסימניות
השאלה לא בדיוק ברורה. אפשר להעלות דוגמה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Shape.Collage.v2.1.rar
    KB 940.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אז קודם כל תודה על הפרסום...

אני אכן השתמשתי בתוכנה שדויד א העלה, יש שם אופציות לצורות פשוטות, ואופציה ליצור צורה לבד, שם ציירתי בעזרת העכבר (במקרה שלי עט דיגיטלי) צורת תפוח וזה הכל.
העיקר שהסבתות נהנו...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;643249:
אז קודם כל תודה על הפרסום...

אני אכן השתמשתי בתוכנה שדויד א העלה, יש שם אופציות לצורות פשוטות, ואופציה ליצור צורה לבד, שם ציירתי בעזרת העכבר (במקרה שלי עט דיגיטלי) צורת תפוח וזה הכל.
העיקר שהסבתות נהנו...

בהצלחה!

אכן התקנתי תוכנה זו, אבל הכל יוצא שם כאילו תמונות מרובעות, ולא מסביב לעיגול, אולי בפוטו שופ אחתוך את התמונה לעיגול?

• הוסף לסימניות
תחפשי - בהגדרות את יכולה לשנות צורה

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה, אולי תפרטי יותר ואצליח להסביר.

• הוסף לסימניות
קוראים לזה - קולאז'

סתם שיהיה לך קל יותר לשאול, בפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
קוראים לזה - קולאז'

סתם שיהיה לך קל יותר לשאול, בפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
יש בצד ימין חלון שנקרא shape and size תלכי ל - shape - More ושם יש לך אפשרות לצייר צורה עם העכבר.
אם תשחקי עם האופציות תגלי עד כמה דברים נחמדים.

• הוסף לסימניות
בגרסה החינמית יש אופציה להוריד את הסמל מים, או לשמור את זה כקובץ פוטושופ?

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להוריד את התוכנה, יש קשר לנתיב?

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה להוריד את התוכנה ואני באתרוג

• הוסף לסימניות
הצלחתי להוריד את התוכנה, תוכנה מדהימה!!!
וכמו כן מצאתי היכן מקשקשים עם העכבר כל מה בא לך.... שאלתי, האם יש צורות מוכנות ? ואם כן? היכן?

• הוסף לסימניות
יש דרך להשתמש בתוכנה גם לנתיבים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הסברים לגבי התוכנה.
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה