מידע שימושי איך טכנית אפשר לעבוד מהרכבת?

• הוסף לסימניות
כאשר יש פלפון כשר,
איך ניתן לעבוד מהרכבת? יש לי נסיעה ארוכה ואני רוצה לעבוד בה, האם רק ע"י סטיק?
אין WIFI חינם כמו שחשבתי

תודה!!

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם סטיק (וגם איתו זה לא משהו יש איזורים שאין קליטה),
אין wifi, הלוואי שהיה...

• הוסף לסימניות
כאשר יש פלפון כשר,
איך ניתן לעבוד מהרכבת? יש לי נסיעה ארוכה ואני רוצה לעבוד בה, האם רק ע"י סטיק?
אין WIFI חינם כמו שחשבתי

תודה!!
יש wifi חינם
אבל לא רציף ממש ודי חלש (3 פסים)

• הוסף לסימניות
אפשר בכלל לעבוד? ברמה שאת מצליחה לעבוד או שזה לא אפקטיבי?
יש לך סטיק טוב?
יש לי סטיק פשוט יחסית,
יכול להיות שעם סטיק טוב זה יותר יעיל,
מצליחה לעבוד אבל לא מאד יעיל, כל דבר לוקח פי שתיים זמן.
זה גם תלוי באיזורי הנסיעה, אני נוסעת מירושלים ובמנהרות שם כמעט ואין קליטה, בהמשך הדרך זה כבר יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אפשר בכלל לעבוד? ברמה שאת מצליחה לעבוד או שזה לא אפקטיבי?
יש לך סטיק טוב?
יש לי סטיק שעובד מעולה, לא מהיר בטירוף אבל עושה את עבודתו כשצריך (בדרכים וכדו') נאמנה.
העבודה טובה איתו ברכבת באזורים שיש קליטה.
לרוב מוצאת את עצמי מנצלת את הזמן לשינה :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלילה נסעתי ברכבת
כמעט לבדי,
ולא היה טיפת וואיפי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה