בדגם הזה אמור להיות לך מקום לעוד כונן SATA 2.5 אם תשים קישור למפרט ספציפי אוכל יותר לעזור...
יש לך בו כונן אחד כרגע, או יותר ?
יש מקום לm.2 PCIe/NVMeאיך אני יכול לדעת איזה דיסק קשיח פנימי מתאים להוסיף למחשב Asus X412FL?
SATA יכול להיות גם SSD?
עד 512GB לM.2יש מקום לm.2 PCIe/NVMe
וגם לדיסק בחיבור SATA
WD20EZBX הוא "3.5 אין מצב לחברו לניידיכול להתאים?
הM.2 היחיד לכאורה תפוס בכונן הראשי...
כן השאלה היא אם המחשב שלך ספציפית תומך בזה... ובדגם שלך לא נראה לי שהוא תומך ביותר מHDD עם 1TB 5400RPMSATA יכול להיות גם SSD?
לא נראה לי שזה הגרסה שיש לפותח הדיון.
לא הבנתי, ניתן להוסיף 1TB SSD בנוסף ל 512GB M.2?
אכןלא הבנתי, ניתן להוסיף 1TB SSD בנוסף ל 512GB M.2?
והאם רק 1TB? מה יקרה אם נוסיף דיסק של 2TB?
מהו HWINFO?זה כונן 3.5 אם אני לא טועה והתשובה היא לא (אם אני צודק) בכל אופן מה הם אפשרויות הרכישה שלך (בארץ או בחו''ל ?) נעזור למצוא משהו מתאים.
הM.2 היחיד לכאורה תפוס בכונן הראשי...
כן השאלה היא אם המחשב שלך ספציפית תומך בזה... ובדגם שלך לא נראה לי שהוא תומך ביותר מHDD עם 1TB 5400RPM
תן צילו''מ מHWINFO כדי שנראה מה המפרט שלך.
לא נראה לי שזה הגרסה שיש לפותח הדיון.
תוכנה שבודקת קודם כל את המפרט של המחשב שנדע באיזה דגם מדויק מדובר ואז גם נוכל לדעת בוודאות במה ובכמה הוא תומך.מהו HWINFO?
אני רוצה להוסיף כמה שיותר זיכרון עד 2TB אם אפשר שיהיה SSD מחברה אמינה.
להוריד את התוכנה?תוכנה שבודקת קודם כל את המפרט של המחשב שנדע באיזה דגם מדויק מדובר ואז גם נוכל לדעת בוודאות במה ובכמה הוא תומך.
מצורף צילו"מ:בהחלט. זה חינמי. תתקין ותעלה צילו''מ מהמפרט.
איך מעדכנים את הביוס? ויש לך המלצה לדיסק שמתאים להנ"ל?בדקתי לך קצת את ענין הSSD ומכונני SSD באמת תוכל להוסיף גם 2TB רק יש מצב שתצטרך לעדכן BIOS.
חפש SSD של סמסונגלא מאוד משנה, יש עדיפות בארץ בגלל האחריות וזמן המתנה עד שיגיע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים