איך יודעים כמה זה 'מיץ מחצי לימון'?

• הוסף לסימניות
בהרבה ספרי מתכונים לא מתחשבים בעקרות הבית הממהרות...
יש לי רק מיץ מבקבוק.
כמה זה שווה?
תודה@

• הוסף לסימניות
תסחטי פעם ותמדדי.... :p
בהשערה, אני שמה משהו כמו 4 כפות.

• הוסף לסימניות
תקני לימון!
זה הרבה יותר טוב וטעים :)

יש כל מיני גדלים של לימון.
אני הייתי שמה רבע כוס חד פעמית.

• הוסף לסימניות
רבע כוס?
נשמע לי ממש מוגזם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבמקום להתלבט
עדיף ללכת לקנות...ואם לא מתאפשר
אז העיקר שיצא מוצלח...:)

• הוסף לסימניות
שמתי רבע כוס ויצא לימוני להפליא,
אבל דווקא טעים (למרות שלא זו היתה הכוונה, אז כנראה צריך פחות מזה)
תודה בכ"א!

• הוסף לסימניות
בערך שמינית כוס

• הוסף לסימניות
מיץ הלימון המסחרי הוא הרבה יותר מרוכז ממה שה' ברא. אני שמה ממש קצת, אבל אין לי אפשרות לכמת את זה. אני שופכת לפקק ומהפקק לסלט (בד"כ). אחרת, אין שליטה על זה.

• הוסף לסימניות
תלוי למה את צריכה.
אני משתמשת לסהרונים בטעם גבינה, חצי כוס לימון משומר, ואפילו יותר.
וזה יוצא מקסים, נראה לי אותו דבר כמו לימון סחוט טרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה