תקשורת איך יודעים מי התקשר אלי?

• הוסף לסימניות
המספר לא מעודכן במי זה פון
יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
truecaller הכי כיף. (חינם)
חפשו בגוגל, וצריך להיכנס דרך חשבון גוגל שלכם.
כן אבל זה כותב שזה בתנאי שהאפליקציה תוריד ותשמור אצלה את כל אנשי הקשר שלי...

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט להיכנס מחשבון שאין בו אנשי קשר שלא רוצים שהאפליקציה תשמור אצלה,
או ליצור חשבון חדש ולהיכנס דרכו...

• הוסף לסימניות
אם זה במחשב אפשר להשתמש באתר ולא באפליקציה ואין אנשי קשר והבעיה לא קיימת.
רשמית זה באותו קטע כמו me. רק שהtruecaller עובד גם במחשב שאין לו אפשרות לאפליקציות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוכנה שמתקינים על המחשב, והיא בעצם מדמה מערכת הפעלה של אנדרואיד (יש גם של מערכות הפעלה אחרות),
ואז אפשר להתקין מעליה אפליקציות שמיועדות לאנדרואיד.
התוכנות המוכרות (לי) הן nox, bluestacks.

• הוסף לסימניות
תוכנה שמתקינים על המחשב, והיא בעצם מדמה מערכת הפעלה של אנדרואיד (יש גם של מערכות הפעלה אחרות),
ואז אפשר להתקין מעליה אפליקציות שמיועדות לאנדרואיד.
התוכנות המוכרות (לי) הן nox, bluestacks.
בכל מקרה בme יש את הקטע של שיתוף מידע (יחד עם היכולת לבדוק מי צפה בפרופיל שלי וכן להפך...)
בכל אופן ממש תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש עוד אפשרות לדעת מי התקשר חוץ מהאפשרויות הנ"ל?

• הוסף לסימניות
0796069620
שלוחה 6
אחרי הרשמה
הרבה יותר מקיף ממיזה פון

• הוסף לסימניות
0796069620
שלוחה 6
אחרי הרשמה
הרבה יותר מקיף ממיזה פון
מה הקו הזה מכיל חוץ ממי זה פון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
0796069620
שלוחה 6
אחרי הרשמה
הרבה יותר מקיף ממיזה פון
תודה רבה.
הייתי רוצה שתיהיה אפשרות של איות המילה כמו במי זה פון.
אבל זה ממש טוב.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה