דרוש מידע איך יודעים מתי אפשר לצאת מהממ"ד?

לא הבנתי
לכולם יש אינטרנט במקלט/ממ"ד?
לי לא....
איך אני אמורה לדעת מתי לצאת?
אין מספר שאפשר לשמוע עדכונים?
או לקבל צינטוק כשניתן לצאת

לא הבנתי
לכולם יש אינטרנט במקלט/ממ"ד?
לי לא....
איך אני אמורה לדעת מתי לצאת?
אין מספר שאפשר לשמוע עדכונים?
או לקבל צינטוק כשניתן לצאת
לא בדקתי אבל אמרו שאפשר להתקשר ל104 ויש שם הודעה אם אפשר לצאת

כתבו באשכול על קו 104 - ניסיתי אותו זה הקו של פקוד העורף
אומר מאד ברור מה המצב באזור של המתקשר , הכי רלוונטי לדעתי

יש קו שמצנתק בבני ברק שצריך לצאת מהמרחב המוגן?
עיריית בני ברק הודיעה שתפעיל את צופרי השבת
כשנגמר זמן השהייה ואפשר לצאת ממרחב מוגן.

אתמול באזעקה ניסיתי 104 ולא היה מענה (כנראה היה עומס)
חייג ומיד התנתק
יש עוד דרך?
מחפשת בלי אפליקציות או אתר (אין לי במקלט)

אתמול באזעקה ניסיתי 104 ולא היה מענה (כנראה היה עומס)
חייג ומיד התנתק
יש עוד דרך?
מחפשת בלי אפליקציות או אתר (אין לי במקלט)
יש את המספר שהתפרסם כבר באשכול הזה 02-5400852.
אפשר להירשם לפי אזור בשלוחה 2 ואחר כך לשמוע את ההתראות לאותו אזור בשלוחה 3.
(לא לסמוך על הצינתוקים של קו זה כיון שמגיעים באיחור או כלל לא).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה