טיול איך יוצאים בחום הזה? הבו מקומות ממוזגים!

• הוסף לסימניות
מחפשת אטרקציה באזור טבריה במתחם סגור לילדים מתבגרים. גיל 11-17

• הוסף לסימניות
מאיזה גיל צריך לשלם בדיג'אמפ?
מישהי יודעת?

• הוסף לסימניות
יש הרבה מוזיאונים
בעיקר בירושלים
יד ושם מוזיאון המדע ויש גם באזור העיר העתיקה

• הוסף לסימניות
וויט פול פת משהו היה ? יש שם הרבה חרדים??
הייתי בחול המועד פסח, היו חרדים וגם לא... והשירים גם לא..
המקום היה חשוך עם אורות ושירים כמו מועדון.
ביקשנו קצת שירים שיתאימו גם לציבור שלנו והיה - שמחה רבה.. אביב הגיע. עוד יותר טוב וכוו.
המקום דיי חדש והבעלים נראה מאוד נחמד ואני מאמינה שיש שיפור בקטע הזה וכן ראיתי שכתבו פהשיש ימים מופרדים אם כך זה מצוין ובטח שהשירים יהיו לעניין. לילדים קטנים אין הרבה מה לעשות.
במקום בפ"ת שומר שבת!!
אפשר להיכנס ולבדוק את האווירה באותו יום. זה במתחם קניות נחמד.
איך שידוע לי כל המתחם סגור בשבת.

ולגבי ירכא- אתמול הייתי, אומנם ממוזג אך לא נותר אדם שלא מזיע, 2 דקות לוקח לפסוע 2 מטר. היינו כמה דקות(לאחר שעה של חיפוש חניה) והלכנו.. זה לא כך תמיד אך כששרב בחוץ כולם חיפשו מקום סגור. רובם חרדים ויש גם בני דודים.

חופשה נעימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה