איך יוצרים אפקט של אור

• הוסף לסימניות
:eek:
מסביב לחפץ בפוטושופ
אני יודעת לעשות זאת ידנית עם מברשת
השאלה אם יש אופצייה מקצועית יותר????
פליזזז עזרה בבקשה ממכם

• הוסף לסימניות
תשאלי את מוטי הלר. הוא מומחה בכך!

• הוסף לסימניות
אפשר באפקטים.

• הוסף לסימניות
בפוטושופ, יש כלי שנקרא outer glow
עומדים על השכבה שרוצים לתת לה אתה אפקט, נכנסים דרך ה FX שבתחתית חלונית השכבות, או ע"י לחיצה כפולה על הריבוע של השכבה, בוחרים באפשרות של outer glow ומשחקים באפשרויות של האטימות, השטח והצבע

• הוסף לסימניות
קיבלת כאן כמה אופציות מצויינות...השיטה שאני עושה היא ידנית ולכן זה לא יעזור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את יכולה עם אפקט ה bevel and emboss,
הוא ממש בסיסי בתור ברירת מחדל, אבל אם את משחקת איתו כמו שצריך את יכולה להגיע לתוצאות נדירות.
שחקי עם החדות ועם הגוון, תוסיפי קצת Blanding Modes ואני מקווה שזה יניח את דעתך :)

אל תהססי לשים בנוסף Outer Shadow ו-Glow למיניהם להשלמת האפקט...

בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
ואל תשכחי להראות תוצאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1196223:
הסתכלתי ונגנבתי
איזה יופי זה חבל"ז
כן, גם אני נהנתי, יש לו כמה סדרות יפות מאוד,
הוא גם ידוע להסביר דברים יפה.
רק תזהרו בדף הבית שלו ביוטיוב, יש תמונה לא צנועה
יש לו גם אתר מעניין.
תהנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה