איך יוצרים באאוטלוק חשבון של ג'ימייל?

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרפת לשאלה , תודה

• הוסף לסימניות
באאוט לוק, נכנסים כלים>הגדרות חשבון בלשונית דואר אלקטרוני ובוחרים "חדש" ופועלים לפי ההוראות.

• הוסף לסימניות
עשיתי ככה, והוא לא מצליח לשלוח ולקבל (שגיאת שליחה/קבלה).

• הוסף לסימניות
תנסי להכנס לחשבון דרך גימייל ולהכנס להגדרות בלשונית "העברה ו-POP/IMAP יש לסמן על השורה
"אפשר POP עבור כל הדואר (כולל דואר שכבר הורד)"

האם הודעות חדשות הוא ג"כ לא שולח??

• הוסף לסימניות
בבקשה...

קבצים מצורפים

• הגדרת חשבון GMAIL.pdf
    KB 114.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מצאתי את הבעיה,
שכשהמחשב חסום מגישה לחשבון אחד (הג'ימייל, ז"א שבשביל לגשת לאתר של ג'ימייל (כולל המייל) צריך להקיש סיסמא), זה מונע גם מהחשבון השני (מייל של אתרוג, ובשביל לגשת לזה אי"צ להקיש סיסמא) לקבל ולשלוח מיילים.
האם יש למישהו פתרון לבעיה זו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י usb4u;1193225:
עשיתי כההוראות,
ומעביר לי את כל ההודעות לתיבת דואר נכנס של האאוטלוק, ואני רוצה שישאר בחשבון הג'ימייל, ולא יעבור, לשם כבר העברתי חשבון אחר ואיני רוצה שיהיה בלגן,
איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
את רוצה רק הודעות יוצאות דרך האאוט לוק? או שיישאר גם באאוט לוק וגם בגימייל?
את זה מגדירים בהגדרות דרך גימייל כמו שכתבתי למעלה (POP וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1193256:
את רוצה רק הודעות יוצאות דרך האאוט לוק? או שיישאר גם באאוט לוק וגם בגימייל?
את זה מגדירים בהגדרות דרך גימייל כמו שכתבתי למעלה (POP וכו')

אני רוצה שישאר גם באאוטלוק וגם בג'ימייל, אבל שישאר באאוטלוק בתקייה של החשבון של הג'ימייל, ולא שיעבור לתקיית: outlook data file
כלומר שבחשבון מייל השני עשיתי בניהול התראות שכל המיילים יעברו להנ"ל, ובחשבון זה איני רוצה שיעבור, השאלה איך מחלקים את זה שחשבון מייל אחד יעבור והשני לא,
תודה גדולה מראש.

• הוסף לסימניות
אולי:
בחלונית של יצירת החשבון (הגדרות חשבון)
יש שם שנה תיקיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1193269:
אולי:
בחלונית של יצירת החשבון (הגדרות חשבון)
יש שם שנה תיקיה.

ניסיתי ולא הלך.
מה עם הבעיה השנייה שהעליתי?

• הוסף לסימניות
ז"א שאין לי מושג.
אולי מישהו אחר ידע לענות לך.
הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
עשיתי לפי ההוראות המצורפות כאן,
העברתי את ההודעות מגימייל לאאוטלוק
אך כל הודעה מתקבלת באאוטלוק פעמיים
כיצד מגדירים שיתקבל רק פעם אחת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה