כללי איך יוצרים הדמיה טובה של כריכות של חוברות שעיצבתי?

• הוסף לסימניות
אין לי אותם עדיין ואני צריכה לפרסם עליהם
יש למישהו הקלטה של פקודות בפוטושופ, או בסיס טוב של תמונה כדי לעבוד עליו?

• הוסף לסימניות
יש, ג'ינגית העלתה לא מזמן(כתוב על זה תקליטורים...וכו'.) ואח"כ אני העלתי שוב את הקובץ שלה.
צריך לעשות חיפוש אם לא תמצאי אעזור לךבעז"ה מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל איך עובדים עם זה, סליחה על הבורות..
פתחתי בפוטושופ, ניסתי להפעיל על התמונה, אבל הוא כותב שחסר לו שכבות, איך אני ידע מה הוא רוצה שיהיה בכל שכבה?

• הוסף לסימניות
אל תמחקי את מה שהיה בקובץ הראשוני, תמקמי את שלך על הקודם

• הוסף לסימניות
את יכולה להסביר יותר מפורט בבקשה?. לא מחקתי שום דבר, הפעלתי על הקובץ שהיה לי את הפקודה, הוא יצר קובץ חדש עם מראה ספר כחול וכיתובים, ואז הפעלתי עליו את השני והוא כתב שחסר לו שכבה .2

• הוסף לסימניות
את צריכה להפעיל קובץ 1, למקם עליו את הקובץ שלך ואז להפעיל על קובץ 1 (שכולל את העיצוב שלך) את קובץ 2

מקוה שהבנת
בהצלחה

ואולי תעשי חיפוש הסבירו את זה לא פעם ולא פעמיים כאן

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לו בעיה עם פוטושופ בעברית?

• הוסף לסימניות
אכן יש בעיה בפוטושופ עברית
היות והפקודות הוקלטו על פוט' אנגלית
אז מוקלט לו לבקש שכבה בשם LAYER
ולא 'שכבה' כמו שיצר הפוטו' עברית.

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות. אפשר לעבוד עם ההדמיות האלו רק בפוטושופ אנגלית.

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי את הכריכות, ואחזיר לך אותן בהדמיה.
רק תכתבי אם את רוצה כריכה קשה או רכה, ישר או נטוי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים מאקשן ההדמיות, האם מישהו יודע איך ניתן לשנות את עובי הגב?

• הוסף לסימניות
אז מה הבעיה לשנות את שם השכבה לlayer?

• הוסף לסימניות
זו לא בעיה, אבל אח"כ הוא בונה עוד המון שכבות נוספות, וכל שכבה שהוא יוצר מקבלת שם אוטומטי אחר מזה שהסקריפט בנוי להכיר. אז אפשר בעיקרון להחליף שמות של שכבות כל רגע, ולעקוב כל הזמן, אבל זה די מסובך. (למשל אם נוצרה 'שכבה 1', ואח"כ את משנה את השם וקוראת לה LAYER 1, אז השכבות הבאות שייווצרו יהיו 'שכבה 1' ו'שכבה 2' במקום LAYER 2 ו LAYER 3... וצריך כל הזמן לעקוב ולתקן).
בקיצור, אפשרי אבל לא פשוט.

• הוסף לסימניות
א"א פשוט מזה - לשנות את הlayer ל'שכבה' בפקודות המאקרו עצמם? או שאין אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
אכן עשיתי דבר כזה בערך באקשן אחד (זה שיוצר ספר בכריכה קשה). אפילו העליתי לכאן פעם את האקשן המתוקן לעברית. כך אני יודעת שזה אפשרי, אבל זה די הרבה עבודה. מה שטוב בזה, שעושים את זה פעם אחת ואח"כ יש אקשן מתוקן.

• הוסף לסימניות
ושוב אשאל:
האם מישהו יודע איך ניתן לשנות את עובי הגב באקשן?

• הוסף לסימניות
לאחר סיום ההדמיה צריך לשחק עם השכבות המתאימות ולהצר אותן.
לא נראה לי שיש פתרון אחר.

ואם כבר הדמיות - יש הדמיות מוכנות לפרוספקטים?
אם כן, מישהו יכול להעלות?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה