כללי איך יוצרים הדמיה של ספר?

• הוסף לסימניות
יש לי כריכה שעיצבתי ואקשנים של הדמית ספרים.
הפעלתי את האקשן על הקובץ של הכריכה: צעד1 יצר לי קובץ נוסף, וצעד 2 נעצר מס' פעמים ובסוף לא נוצר כלום.
איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
1. את מפעילה את האקשן הראשון בלי שום דבר פתוח
2. לאחר שנוצר קובץ בפוטושופ - לוקחים את העיצוב שלך (הכריכה הקדמית (+השדרה אם יש)) וממקמים אותו בהתאם
3. מפעילים את האקשן השני

סוף.

אחרי שתסיימי ויהיה לך בעיה כי זה יוצא משמאל לימין (כמו באנגלית) תכתבי שוב ונעזור גם עם זה (אני רוצה לראות בשלב ראשון שהצלחת לעשות את ההדמיה)

• הוסף לסימניות
פוטושופ בעברית?
תשכחי מזה..

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זו המלצה מקובלת כאן בפורום, אבל -
בתקופה שהיתה לי רק גירסה עברית של CS החזקתי בצד עוד גירסה ניידת של פוטושופ באנגלית, במיוחד בשביל אקשנים כאלו.
מדובר בגירסה פרוצה, גזולה, גנובה, מועתקת, לא חוקית, בקיצור - הרוע בהתגלמותו.

זה עניין שלך להחליט האם להשתמש בדבר כזה, אם כן, מדובר בקובץ של 50-100 מגה, שמופץ הרבה ברחבי הרשת.

---

אם זה לא מתאים, מנהלים, תרגישו חופשי למחוק לי את ההודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;411174:
פוטושופ בעברית?
תשכחי מזה..

מי דיבר על פוטושופ בעברית?? אפ'חד לא שאל על פוטושופ בעברית....

• הוסף לסימניות
מישהו העלה בעבר אקשן הדמיה לספר, שביצע בו תיקון כך שיתאים לפוטושופ בעברית. שווה לעשות חיפוש

• הוסף לסימניות
הדרך שהסבירו היא הדרך להכין כריכה אנגלית. העברית טיפה יותר מסובכת. אם יש לך פוטושופ שהשפת ממשק שלו בעברית, מסתמא הוא אכן יסתבך עם האקשנים.

הדרך להפעלת האקשנים היא כזו:
שלב א: מטעינים את האקשן בלחיצה כפולה עליו.
שלב ב: בספריית האקשן יש שתי תתי ספריות. עומדים על הראשונה ולוחצים על החץ השחור למטה. נותנים לתוכנה לרוץ.
שלב ג: הופכים את כל הקובץ הפיכה אנכית [image>image rotation>flip canvas horizontal]
שלב ד: מכניסים את החלק הקדמי של הכריכה לחלק התכלת הגדול ומיישרים שיתאים בדיוק.
שלב ה: מכניסים את השדרה של הכריכה לחלק הכחול הצר שיתאים בדיוק.
שלב ו: הופכים שוב את התמונה אנכית.
שלב ז: מריצים את הספריה השניה של האקשן.
שלב ח: בסיום הריצה השניה, הופכים שוב אנכית.

וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;411184:
מי דיבר על פוטושופ בעברית?? אפ'חד לא שאל על פוטושופ בעברית....

היא כותבת שנתקע לה הרצת האקשן
ומנסיון, אם היא על פוטושופ בגרסה עברית, זה לא הולך!
אם היא באנגלית, לכאור ה הבעיה אחרת ואמורה להיות לה פתרון

• הוסף לסימניות
יש לי כמה אקשנים של ספרים..
אני לא ידעת איך להעלות..

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים.
הפוטושופ שלי אכן מותקן בעברית, יש לי את הדיסק של ההתקנה אבל התרגלתי לעבוד עם העברית. אם יש אקשן מתאים לעברית אני מעדיפה. אין לי זמן להסרות והתקנות.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה, תשלחי אלי ואכין לך
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כי בעברית אני בספק אם זה יעבוד

• הוסף לסימניות
זה בטוח לא עובד חלק בעברית. צריך להחליף שם לכל שכבה לאנגלית. מסובך מאד.
גם אני מוכנה לעזור. ..(אם ג'ינג'ית החרוצה תתחרט... בטוחה שלא....)

• הוסף לסימניות
ניק בשם עופרה העלתה אקשן שמותאם לעברית.

אני מחפש אקשן או תמונה של ספר פתוח לשניים (לא גליון).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;411549:
ניק בשם עופרה העלתה אקשן שמותאם לעברית.

אני מחפש אקשן או תמונה של ספר פתוח לשניים (לא גליון).

לאן?

• הוסף לסימניות
באמת העליתי פעם קובץ של אקשן שתיקנתי, לספר עם כריכה קשה.
נראה לי שהוא נותן הודעת שגיאה באיזשהו שלב באמצע, משהו ששכחתי לשנות, אבל זה לא חשוב, אם הוא מודיע משהו כזה אפשר לעשות לו אישור ולהמשיך הלאה. יוצא מעולה.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Book - Hardback hebrew.rar
    KB 5.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;411571:
באמת העליתי פעם קובץ של אקשן שתיקנתי, לספר עם כריכה קשה.
נראה לי שהוא נותן הודעת שגיאה באיזשהו שלב באמצע, משהו ששכחתי לשנות, אבל זה לא חשוב, אם הוא מודיע משהו כזה אפשר לעשות לו אישור ולהמשיך הלאה. יוצא מעולה.

בהצלחה!

ניסיתי ויצא באמת מעולה!
אבל אני צריכה לספר עם כריכה רכה.
מה הכי פשוט, התקנה של התוכנה באנגלית, או להשיג אקשן מתאים לעברית , או אולי משהו יכול להסביר איך עושים את התיקון.

• הוסף לסימניות
עצתי בעינה עומדת אם תרצי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה