כללי איך יוצרים השתקפות בצורה מאוזנת?

• הוסף לסימניות
כמו הדוגמה המצורפת - כשהאותיות לא מסתיימות באותו קו למטה

קבצים מצורפים

• השתקפות.jpg
    KB 130.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
למה האותויות לא מסתיימות באותו קו???

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, תשאלי את פונטביט

• הוסף לסימניות
מבחינה ויזואלית,
לו ה-ל' היתה מתחילה על אותו מישור של שאר האותיות היא היתה נראית קופצת, לכן מורידים אותה מעט,
כאשר יש טקסט בודד שרוצים לערוך לו השתקפות, ממירים את הטקסט לעקומות, ומיישרים כלפי מטה, עכשיו כאשר כל האותיות על אותו מישור מעתיקים בהיפוך תחתי ומשקיפים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עם מסכת מעבר משחור ללבן.

• הוסף לסימניות
כשכל האותיות באותו גובה משכפלים את השכבה בהשתקפות כלפי מטה וצובעים אותה במעבר - הצבע העליון יהיה אותו צבע של הטקסט והתחתון שקוף או בצבע של הרקע, נותנים שקיפות קלה לשכבה וזהו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;356569:
ניסיתי ולא הצלחתי :(
אפשר לקבל הסבר?

באיזו תוכנה.

• הוסף לסימניות
מצו"ב צילום מסך,
אתה מצייר ריבוע נותן לו מעבר משחור ללבן,
גוזר אותו,

בוחר את האובייקט הרצוי,
בחלון השקיפויות והמסכות בוחר בתפריטון:
make opacity mask
ובחלון המסכה מדביק במקום את הריבוע,
(שפר בעזרת כלי הגרדיאנט את רמת השקיפות הרצויה לך)
לחיצה כפולה על חלון האוביקט מוציאה אותך ממצב עריכת המסכה, ואתה חוזר למצב עבודה רגיל.

הרבה הצלחה.

קבצים מצורפים

• השתקפות.jpg
    KB 57.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כמובן שכל בנ"ל באילוסטריטור.

• הוסף לסימניות
ושאפשר לעשות אותו הדבר גם בפוטושופ למשל...

• הוסף לסימניות
ברור שכנ"ל רק במסכת השכבה בפוטושופ.

אני לא זוכרת שבקורל היתה אפשרות למסכות אבל אולי היום כבר כן.

הצבע העליון יהיה אותו צבע של הטקסט והתחתון שקוף או בצבע של הרקע, נותנים שקיפות קלה לשכבה וזהו.

זה פחות מוצלח, משום שזה מאד יבלוט ברקע בעל טקסטורה, או ברקע לא חלק ומגוון.

• הוסף לסימניות
אם אני צובעת מעל האוביקט שמשתקף ריבוע בצבע מעבר (אני עובדת בפוטושופ), זה לא מפריע אח"כ אם אני שמה רקע כהה בכל הדף?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;356633:
אם אני צובעת מעל האוביקט שמשתקף ריבוע בצבע מעבר (אני עובדת בפוטושופ), זה לא מפריע אח"כ אם אני שמה רקע כהה בכל הדף?
תודה

תמיד נחשב את כל מכלול העיצוב כולו, כך שישתלב או יבלוט בגוניו,
כך שבד"כ על רקע כהה אני אצור השתקפות (אובייקט) בהיר, שילך וימוג אל תוך הרקע הכהה.

קבצים מצורפים

• השתקפות.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אבל איך עושים את כל הסיפור הזה בכיתוב ולא על צורה??????

• הוסף לסימניות
כל הנ"ל הודגם לך על כיתוב,
פרטי את השאלה.

• הוסף לסימניות
ווואאוו MIG זה יצא לך מדהים!
איך עושים את זה?
איך יצרת את אפקט הקרח הזה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מה פירוש 'לגזור' את הריבוע?
ואיך אני עושה לכיתוב מעבר?

• הוסף לסימניות
mig'מיוחד! אבל גם אני לא מצליחה, את יכולה לפרט יותר (בפוטושופ)?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה