כללי איך יוצרים השתקפות בצורה מאוזנת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;356650:
ווואאוו MIG זה יצא לך מדהים!
איך עושים את זה?
איך יצרת את אפקט הקרח הזה?

"בוול אנד אמבוס" פשוט. מצו"ב צילום מסך.
הורדתי את שקיפות המילוי ל-0

לא הבנתי, מה פירוש 'לגזור' את הריבוע?

ctrl x

ואיך אני עושה לכיתוב מעבר?

המעבר אינו לכיתוב, אלא למסכה.

הרבה הצלחה.

קבצים מצורפים

• השתקפות.jpg
    KB 84.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ענית לג.ח. על פוטו שופ ואני שואלת על השתקפות באילוס'

• הוסף לסימניות
mig'מיוחד! אבל גם אני לא מצליחה, את יכולה לפרט יותר (בפוטושופ)?
תודה רבה!

מה את לא מצליחה?
ליצור השתקפות מעברית?
או האפקט?

את המעבר מחילים על המסכה של השכבה במעבר משחור ללבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;356664:
נן, ctrl+xואיפה להדביק בחזרה?
לא הבנתי.

את הריבוע עם מעבר הש"ל אני יוצרת וממקמת במקום הרצוי.
גוזרת אותו, בוחרת את האובייקט (או הטקסט) הרצוי.

מעבירה אותו את השלבים הנ"ל של יצירת מסכה,
ואז בחלון המסכה, בריבוע המסכה מדביקה במקום.

• הוסף לסימניות
mig תודה רבה, אבל אני לא מצליחה את ההשתקפות , צרפתי דוגמא לנעל החיצונית, עשיתי בדרך ארוכה שאני כבר לא בדיוק זוכרת, ובנעל האמצעית, אני מנסה כמו שאת כותבת וממש לא מצליח לי...
תוכלי יותר לפרט? תודה רבה!

קבצים מצורפים

• CINDY.jpg
    KB 825.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;356669:
mig תודה רבה, אבל אני לא מצליחה את ההשתקפות , צרפתי דוגמא לנעל החיצונית, עשיתי בדרך ארוכה שאני כבר לא בדיוק זוכרת, ובנעל האמצעית, אני מנסה כמו שאת כותבת וממש לא מצליח לי...
תוכלי יותר לפרט? תודה רבה!

עסוקה כרגע, בעז"ה יותר מאוחר.

• הוסף לסימניות
ג.ח. באיזו תוכנה את עובדת עם הנעל?
ולפי דעתי הנעל ההשתקפות שלה כרגע נראית לא כ"כ מוצלחת, כי ההשתקפות לא נגמרת פתאום, אבל אולי זה בגלל הרקע הלבן ואם רקע אחר זה יראה טוב....

• הוסף לסימניות
אני עובדת בפוטושופ, אני בטוחה שההשתקפות שלי גרועה, בשביל זה העליתי, כדי שיוכלו לפרט לי יותר טוב איך לעשות את זה, כי זה לא יוצא לי בכלל כמו שצריך, ובינתיים לא הבנתי (למרות כל ההסברים:confused:)

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור.. בפוטושופ: 1. לצרוב את האובייקט שאת רוצה לשקף 2. להפוך אותו כמו בדוגמה 1, 3. לתת לו מסכה, עם מעבר שיסתיר את חלקו, כמו בדוגמה שתיים. אולי יש עוד שיטות, ככה אני מכירה.

קבצים מצורפים

• השתקפות.jpg
    KB 58.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ydaatstudio;356696:
3. לתת לו מסכה, עם מעבר שיסתיר את חלקו, כמו בדוגמה שתיים. אולי יש עוד שיטות, ככה אני מכירה.
איך? אני מצליחה, אבל זה לא מסתיר חלק, זה מראה את כל הנעל שוב,
(אני כבר מתביישת מכמות השאלות, אבל זה ממש לא מצליח:confused::confused:)

קבצים מצורפים

• נסיון להשתקפות.jpg
    KB 766 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה שאת בכיוון הנכון. צריך לשחק עם המסכה, למתוח אותה יותר, אפילו מעבר לנעל כלפי מעלה, או להתחיל אותה מהשליש התחתון של הנעל, ואפילו מהאמצע, כדי שתסתיר יותר.. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פרספקטיבת ההשתקפות אינה נכונה זה מה שמפריע כאן.

לפני כמה חודשים היה כאן אשכול שדיבר ע"ז, לא מצאתי כרגע.

• הוסף לסימניות
בבקשה אנשים יקרים,
בבקשה!
כחברה בעמותת "תנו לעיצוב לִחיות" אני קוראת לכם בתחינה לחדול מלהתעלל בחפצים אומללים וליצור להם השתקפויות פיקטיביות, שמעולם לא נבראו, וגם לא יכלו להיברא.

• הוסף לסימניות
יש כאן טעות בהבנה של ההשתקפות קחי מראה והניחי עליה נעל. בהשתקפות על גבי המראה היא נראית אחרת לגמרי... לקחת דוגמא מסובכת בשביל התחלה.

• הוסף לסימניות
אם ננסה לפשט את הענין הרעיון הוא כך: ההשתקפות מתחילה בנקודת המפגש של הנעל עם המשטח (נניח, המראה) נקודת המפגש אינה קצה הנעל אלא אמצע התחתית שלה - ולכן את צריכה לגרור את ההשתקפות שיצרת, כך שאמצע הסוליה (של ההשתקפות) ייגע - אמפירית - באמצע הסוליה של הנעל עצמה. מובן שבצורה כזו יש חפיפה מאוד גדולה בין האוביקט לבין ההשתקפות שלו.
אם ניצור השתקפות מלאה, נצהיר בעצם שהנעל עומדת על צידה (הרחוק יותר)
והרי אינך רוצה לפרסם את הסוליות...

אופס, סליחה: כל זה בהנחה שהנעל עומדת במקביל למתבונן. אם היא עומדת בזוית - צריך לקחת בחשבון שגם המשטח בזוית, ולתת להשתקפות אותה זוית (אא''כ היא יושבת על פריזמה...), ואז - חפיפה בהתאם.
בקיצור, ניסיתי לעזור וסיבכתי אותך.

• הוסף לסימניות
יותר מזה,
אם נקודת האור מגיעה מלמעלה, בהשתקפות יהיו ניכרים רק החלקים המוצללים,
ואם ניצור במצב כזה השתקפות נקבל צורה לא הגיונית.

אחת הדילמות, כאשר אנחנו משקיפים לדוג' ברוז במים, בהשתקפות ניכרים חלקיו התחתונים, וביצירת השתקפות מלאכותית, נשכפל שוב את החלק "העליון" דבר שאינו הגיוני בעליל.

זאת אומרת, ההשתקפות היא ראי, ומראה את מה מה שפונה כלפיה,

• הוסף לסימניות
בד"כ לא רואים בדיוק מה יש בהשתקפות, משתדלים שזה יראה כמו כתם עם מעט צבע ובצורה הרצויה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה