נכתב ע"י סוכריה;1717736:דיברתי עם 012 ופתחו לי פורט 3389
אני מנסה עכשיו להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח שלי ע"י IP שעשיתי כמו שעשרים ושתים הסביר בעמוד הקודם
ואני לא מצליחה להתחבר, יש לכם הסבר לענין?
נכתב ע"י עשרים ושתים;1717866:ניסיתי עכשיו לגשת למחשב שלך לפי הכתובת שקיבלת בddns.net ואני מצליח להגיע כלומר הכל הכן עובד כראוי רק שם משתמש וסיסמא חסר לי
נכתב ע"י 3 פינות;1717878:ניסית להתחבר מהמחשב נייד באותה רשת?
כשזה מגיע מתוך הרשת אז צריך IP פנימי ולא חיצוני
קראת את כל האשכול?אם אני רוצה שולחן עבודה מרוחק מה הדרך ?
קראת את כל האשכול?
קראת את זה?:
http://support.microsoft.co.il/remote-desktop/
פרט בשביל מה אתה צריך, אולי TeamViewer גם טוב בשבילך.
בהצלחה!
ואתה יכול להשאיר את המחשב השני (המרוחק) כל הזמן דלוק??המטרה שלי כדי שיהיה גישה מהבית להיכנס למרוחק
וכך המרוחק הוא רק שלי
לשמירה של קבצים תמונות וכד'
תודה על העזרה
ומותקן בשני המחשבים TeamViewer ?נראה לי שכן
למה לא
?ואתה יכול להשאיר את המחשב השני (המרוחק) כל הזמן דלוק??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים