נכתב ע"י יוסניו;1310630:אפשר להכניס שם תמונה?
נכתב ע"י יוסניו;1310641:אבל אם אני רוצה להכניס תמונה שיש במחשב הפרטי,
נראה לי שהאופציה כמו שכתבתי
אני טועה?
נכתב ע"י דוריה;1310647:תודה,
מה זה אומר "באמצעות הדפדפן"? מחילה על הבורות
אני מקבל רק אופציה של חיפוש דרך אתרנכתב ע"י אסתר10;1310646:הדרך הנ"ל נכונה גם לתמונה מהמחשב הפרטי.
נכתב ע"י יוסניו;1310652:אני מקבל רק אופציה של חיפוש דרך אתר
איפה יש אפשרות חיפוש במחשב?
לא הצלחתינכתב ע"י פרסומון;1310677:עד כמה שזכור לי ניתן לגרור מהמחשב לחלון המדובר.
נראה לי שבנתיב בכלל חסום האופציה של תמונות דרך אתריםנכתב ע"י HUBHCBH;1310680:א"א להוסיף תמונה ממש לחתימה, לכן צריך לעלות תמונה לאתר אחר של העלאת תמונה (תחפש בגוגל) ושם הוא נותן קישור לתמונה, אותה אתה צריך להכניס שם.
חשוב! אם אתה לא חסום לדוגמה בנתיב, ואתה תעלה לאתר שלא פתוח בנתיב, אנשים שיקבלו את המייל ויהיה להם נתיב לא יראו את התמונה.
נכתב ע"י יוסניו;1310685:לא הצלחתי
נראה לי שבנתיב בכלל חסום האופציה של תמונות דרך אתרים
אני מכניס כתובת של פרוג בשורה המבוקשת?נכתב ע"י למען דעת;1310689:מה זאת אומרת "חסום"?
לכל תמונה שנמצאת באתר כלשהו כמו פרוג למשל, יש כתובת url שאפשר להדביק שם.
(תוכל לשים את התמונה בתיק העבודות שלך, ומשם תקבל כתובת url.)
נכתב ע"י יוסניו;1310690:אני מכניס כתובת של פרוג בשורה המבוקשת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים