כללי איך יוצרים טבלה עם מספור אוטומטי באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אודה למי שידריך אותי ליצירת טבלה ממוספרת מ1 עד 1000 שתתפרס על פני עמודים רבים באינדיזיין CS3
רוב תודות

• הוסף לסימניות
את עדיין מחכה לתשובה ??
אם כן כתבי ואפרט בל"נ

• הוסף לסימניות
ורד זהב.

• הוסף לסימניות
עושים טבלה של 1000 שורות.
בונים סגנון פסקה עם מספור.
מחפשים בגרפ: ^\Z
ומחליפים ברווח עם הסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
יפה, המחמאה עליך
השאלה היא למה הוספת את ^

• הוסף לסימניות
תודה תודה זה עדיין נחוץ מקווה שאצליח אם לא אנדנד לכם שוב

• הוסף לסימניות
עשיתי טבלה, עשיתי סגנון ממוספר.
כעת, איפה נמצא הגרייפ?

ועוד שאלה: אני צריכה את הטבלה הזו עבור כרטיסים להגרלה לילדים. אני עושה עיצוב של כרטיס בתא אחד ורוצה להכפיל את העיצוב לכל הטבלה. איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;304083:
עושים טבלה של 1000 שורות.
בונים סגנון פסקה עם מספור.
מחפשים בגרפ: ^\Z
ומחליפים ברווח עם הסגנון הזה.

נכתב ע"י ורד;304145:
יפה, המחמאה עליך
השאלה היא למה הוספת את ^

תחילת פסקה וסוף כתבה.
בא להוציא תחילת וסוף פסקה, דהיינו אנטר רגיל.

• הוסף לסימניות
לא נעים לנדנד אבל לא קיבלתי תשובה איפה עושים את הגרייפ תחת איזה תפריט הוא נמצא?
זו עבודה בהתנדבות לארגון תפילות תשב"ר לימים נוראים. כל עזרה תחשב לתרומה למען תפילות תשב"ר
תזכו למצוות!
אני מעלה את הקובץ שלי אולי משהו יתנדב לסיים אותו?
צפה בקובץ המצורף 45637

קבצים מצורפים

• תשע.rar
    1.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כונטרול F מוכר?
במקום לשונית' טקסט', לחצו על 'גרפ' GREP

• הוסף לסימניות
סליחה..
מה זה סגנון פסקה עם מספור?
אני לא מכירה,
ומה בתרגום שלו לאנגלית (האינד' באנגלית אצלי cs3)

• הוסף לסימניות
הגרפ זה לשונית בתוך החפש, החל מCS3 ומעלה. יש חפש רגיל, גרפ, גליפ, וסגנון אובייקט.

אלף, אני רואה שיש כאלו שדואגים לזכויות שלך בעולם הבא...
למה הם לא דואגים לעולם הזה שלך, וישלמו מה שמגיע לך על העבודה?

• הוסף לסימניות
תודה לורד על העזרה האמיתית. פשוט שתדעו שיש כאן אנשים צדיקים. היא עשתה לי את העבודה.
ונתנו, אני לא דאגתי לה לעוה"ב זה מקימי פרוג שדאגו לכך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה