כללי איך יוצרים כניסה בשורה שניה באינדי CS4?

• הוסף לסימניות
האם יש פה מישהו שיודע איך עושים זאת כמו בסידורים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה לא מובנה באינדיזיין, אבל יש פלאגין של in-tools.com שעושה את זה (כמו הרבה פלאגינים נפלאים אחרים)

• הוסף לסימניות
אין דרך לעשות זאת אוטומטית?
הפלאג אינים עולים די הרבה. 40$.

• הוסף לסימניות
פלאגין זו הדרך לעשות אוטומטית. אם הלקוח מבקש את זה הוא צריך לשלם - או על שעה שעתיים עבודה, או שתקני פלאגין (זה אותו כסף בערך).
אבל האמת שהסתובבו פה גם סקריפטים חינמיים פחות מוצלחים לביצוע של זה. תחפשי "חלון" (כך זה מכונה בלשון המעמדים) בפורום

• הוסף לסימניות
החיפוש לא עובד, וזה לא עבור לקוח, זה להפצת דברי תורה שאני מעמדת בחינם.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לבדוק לך ואכן החיפוש בשביתה.
מצ"ב סקריפט ששלחו לי בעבר וזה עבד מצוין.

קבצים מצורפים

• Drop Words.rar
    713 ביטים · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
איך משתמשים בסקריפט באינדי?
אשמח להסבר מפורט. האם צריך להתקין קודם משהו?

ותודה רבה רבה, לא ראיתי שהבאת את זה.

• הוסף לסימניות
את צריכה כמובן להתקין תחילה.
המיקום:program file / adobe / adobe indesign cs3 / sripts / script panel / samples
בתוך התוכנה את צריכה להגדיר סגנון תו למילה הראשונה, וסגנון פיסקה.
אם תרצי אוכל להסביר לך איך בדיוק בצורה מובנת יותר דרך הטלפון. תצרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
מישהו יוכל להסביר לי יותר מפורט איך משתמשים בסקריפט שהביאו פה להורדה אני פשוט לא מצליח להסתדר עם זה

תודה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
חלונות באינדיזיין

ב"ה
בוורד הצלחתי ב"ה עם חלונות
אבל באינדיזיין אני מתקשה מאוד, נא לעזור לי דחוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה